Otkrivena VELIKA ŽELJA VIDOJA RISTOVIĆA: Umetnika je SMRT sprečila da ovo ostvari! TUŽNO!

Autor:

Zabava

10.05.2022

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidoje Ristović imao je velike planove, a onda je okončao život.

Otkrivena VELIKA ŽELJA VIDOJA RISTOVIĆA: Umetnika je SMRT sprečila da ovo ostvari! TUŽNO!

Foto: instagram.com/vidojeristovic

Mediji bruje o smrti istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, koji je muž voditeljke Nikoline Pišek. Sada su isplivali novi detalji o umetniku, a otkrivene su i njegove želje koje nažalost nije mogao da realizuje.

- Vidoje je bio izuzetno uspešan čovek, ali čini se da je specifičan ritam putovanja i rada uzeo danak. Trgovao je umetninama i mnogo je putovao po Evropi. Relacija Beograd-Zagreb-Beograd za njega i njegovu porodicu je bila skoro svakodnevna ruta. Bio je veliki hedonista, voleo je da uživa u hrani i piću i uprkos višku kilograma, koji je istina bio primetan, ništa nije upućivalo na to da bi moglo da dođe do ovakvog ishoda. Holesterol i pritisak su mu s vremena na vreme bili povišeni, ali govorio je da se kontrolisao i da nema razloga za brigu. Uz ekskluzivna pića u kojima je uživao voleo je da zapali i tompus. Redovno je odlazio na masaže i u spa centre jer je izuzetno voleo takav vid opuštanja. Planirao je da ovog proleća krene da dijetu i detoksikaciju organizma. Bio je rešen u nameri da svoje telo i zdravlje dovede u red, ali i sami vidite šta se desilo - rekao je izvor za Alo, te navodi da je Vidoje zbijao šale na svoj račun.

Foto: instagram.com/vidojeristovic

Vidoje Ristović želeo je da ide na dijetu

 

- Svake godine na proleće imao je duhovite opaske na račun kako svoje tako i naše kilaže. Govorio je da pred leto svi treba da idu na dijetu, i taman kada je ove godine ozbiljno rešio, smrt ga je nažalost prekinula u toj nameri - završava izvor za Alo.

Nikolina je u trenutku Vidojeve smrti nalazila u Hrvatskoj, a juče je došla u Srbiju.

Podsećanja radi, Vidoje Ristović je umro tokom masaže, a očekuju se rezultati odbukcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading