BRAJA BESAN ZBOG DEMO SNIMKA ANE NIKOLIĆ KOJI SE ZAVRTEO: Udario NISKO na pevačicu, SVI SU OSTALI U ŠOKU nakon OBJAVE KOMPOZITORA! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.05.2022

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Braja udario na Anu Nikolić zbog poraza pesme!

BRAJA BESAN ZBOG DEMO SNIMKA ANE NIKOLIĆ KOJI SE ZAVRTEO: Udario NISKO na pevačicu, SVI SU OSTALI U ŠOKU nakon OBJAVE KOMPOZITORA! (FOTO)

Foto: youtube.com/ Zenska Tv

Nakon što je izašao demo snimak pesme "Provereno" u izvodbi Ane Nikolić javnost je bila oduševljena, te je verzija koja je pripala Milici Pavlović pala u zasenak. Danima se vrtela na Youtube platformi te je najednom zbog autorskih prava koje je Dragan Brajović Braja potraživao, a i zbog toga što je uzdrmala tron Pavlovićeve jer je kako narod tvrdi, zvučala daleko bolje u verziji Nikolićeve i sa mnogo više emocije, skinuta.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ana Nikolić

 

Svi su bili razočarani potezom kompozitora i tekstopisca, a sada se on oglasio udarivši direktno na Anu Nikolić

"Provereno" polako postaje hit. Milica Pavlović je jedini i isključivi pevač kome je ta pesma bila suđena. Imala je osećaj da prepozna pesmu i da je iznese. "Posle bitke svi su generali pametni", "Pobeda ima hiljadu očeva, a poraz je siroče!" Milice uživaj u pobedi i ne haj za generale- objavio je Braja na Instagramu, dok su mnogi komentarisali, da je bez obzira na sve Anina verzija ipak bolja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading