INCIDENT NA NASTUPU TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Fan prišao da se slika sa pevačicom, OBEZBEĐENJE GA IZBACILO NAGLAVAČKE, PA GA PRETUKLO? UŽAŠ

Autor:

Zabava

07.05.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić je želeo sliku, a dobio je batine od obezbeđenja, kako on navodi.

INCIDENT NA NASTUPU TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Fan prišao da se slika sa pevačicom, OBEZBEĐENJE GA IZBACILO NAGLAVAČKE, PA GA PRETUKLO? UŽAŠ

Foto: ATA Images, tiktok/marktasic04

Teodora Džehverović

Pevačica Teodora Džehverović imala je nastup u jednom klubu, a u jednom momentu se našla u čudu jer nije očekivala da će momak iz publike da dođe na scenu.

Crnokosi mladić se osmelio i iskoristio trenutak da potrči na scenu i sa mobilnim telefonom dođe do pevačice kako bi napravio selfi sa njom.

Momak iz obezbeđenja je gotovo istog momenta dojurio, svom snagom ga dočepao i brzinski udaljio sa scene. Teodora je pokušala nešto da kaže, ali je bila nemoćna i samo je nastavila sa nastupom.

Momak koji je nasilno udaljen sa scene objavio je snimak na Tiktoku i napisao da su ga članovi obezbeđenja navodno pretukli kasnije.

 

 

- Isprebijali me kasnije! - napisao je mladić na ovoj mreži uz snimak, a usledili su brojni komentari osude.

Opšte je poznato da je obezdeđenje često nemilosrdno u klubovima i lokalima, a ovakvih situacija na nastupima poznatih je sve više i više.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading