Tea Tairović otkrila KAKVI MUŠKARCI JE PRIVLAČE, ovaj odgovor niste očekivali!

Autor:

Zabava

07.05.2022

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović objasnila koji je njen tip muškarca.

Tea Tairović otkrila KAKVI MUŠKARCI JE PRIVLAČE, ovaj odgovor niste očekivali!

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Tea Tairović

Pevačica Tea Tairović prokomentarisala je incidente na nastupima svojih kolega, kao i da li joj se nešto neprijatno desilo tokom svirke.

- Stvarno mi se nije dešavalo, ali sam komentarisala i pre mesec dana. Kada se dešavaju takve stvari, i mi reagujemo na to. Mi pevači smo ljudi.  Kao profesionalci ne bismo smeli da reagujemo na bilo šta što se dešava na nastupu. I da pada atomska bomba, mi svoj posao moramo da odradimo do kraja. Razumem kada ljudi reaguju, jer smo od krvi i mesa.  I naravno da razumem reakciju raznih pevača. Vređa nas to kao ljude, kada čizma ponekad završi na bini i kada nas neko gađa - ispričala je Tea.

Folkerka, najpoznatija po pesmi "Hajde", prokomentarisala je raspad grupe Hurricane.

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Tea Tairović o tipu muškarca

- Žao mi je zbog toga, jer su njih tri bile odličan paket baš tako zajedno. Želim im puno sreće, ako nastave u solo karijeri - zaključila je Tea za domaće medije, te je otkrila kakvo joj je emotivno stanje, kao i kakvi je momci privuku.

- Nemam vremena za ljubav. Nažalost, neće večeras biti jače polovine. Nije da ne želim, imam simpatiju, da vas ne laže, ali ništa drugo. Plaše se da mi priđu. Mislila sam da je to mit, ali muškarci se plaše odbijanja, kao ona je jaka žena, takva i takva, šta ako me odbije, odećaću se loše. Volim momke iz drugog plana, običnije, takvi mi se više sviđaju - rekla je Tairovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading