Veljko Kuzmančević PROGOVORIO o BRAKU sa Vericom Rakočević: Otkrio da TRPI OMALOVAŽAVANJE, kolege mu staju na put sreći! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.05.2022

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Kuzmančević je progovorio o odnosu sa Vericom Rakočević!

Veljko Kuzmančević PROGOVORIO o BRAKU sa Vericom Rakočević: Otkrio da TRPI OMALOVAŽAVANJE, kolege mu staju na put sreći! (FOTO)

Foto: ATA Images

Veljko Kuzmančević, suprug kreatorke Verice Rakočević krajem maja će nastupiti na njujorškom Karnegi holu. Mnoge njegove kolege to ne mogu da podnesu, pa ljubomoru i zavist ne kriju već godinama unazad, šro brojnim negativnim komentarima, ali i medijskim smicalicama koje mu podmeću. Iako Veljko uživa sa Vericom, ne krije da li ga pogađaju komentari njegovih kolega, koji već godinama pokušavaju da ga sputaju u stranputicu. 

Republika

Foto: ATA Images

Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević

 

Budući da je Veljko organizator mnogih predstava Narodnog pozorišta, a da se susreće sa pojedinim osporavanjima, otkrio je da li možda pojedini stručnjaci iz sveta muzike imaju pin na njega, te da li je za to krivica jer je u medijima prisutan kao supruge Rakočevićke. 

Republika

Foto: ATA Images

Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević brak

 

- Narodno pozorište mi je dalo poverenje pre sedam godina i primilo me u svoju kuću da svojim kreativnim radom doprinesem, i ja sam na tome zahvalan. Ponosan sam na balet "Proces" za koji sam pisao muziku, na sjajan koncert sa simfoničarima i dao sam se na raspolaganje kući u kojoj sam zaposlen. Kada sam stupao s Vericom u brak, bio sam svestan medijske potrebe da to naglašavaju, ali nisam očekivao da će to biti jedina tema. A moj privatni život je svakako mnogo interesantniji nego što mediji mogu da napišu. Svestan sam da živim na nesvakidašnji način, da imam drugačija interesovanja i drugačije hobije pa je to možda interesantno, a možda je i dosadno, jer ne pravim skandale i ne pljujem po "zvezdama".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading