Dejan Milićević bio GODINAMA u BRAKU sa poznatom pevačicom? Isplivala FOTKA koja sve dokazuje, ona ga je FINANSIRALA! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.05.2022

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Milićević po rečima mnogih numerologa je karmički povezan sa pevačicom Majom Berović!

Dejan Milićević bio GODINAMA u BRAKU sa poznatom pevačicom? Isplivala FOTKA koja sve dokazuje, ona ga je FINANSIRALA! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen, Instagram.com

Da li ste znali da je poznati fotograf Dejan Milićević karmički povezan sa poznatom pevačicom Majom Berović, po rečima numerologa koji su radili njihovu analizu brojeva. Naime, kako su svojevremeno istakli, Dejan je bio žena, dok je Maja bila bogati muškarac, sa koji je bio sa Milićevićem u vezi i finansirala ga je. 

Republika

Foto: Instagram.com

Dejan Milićević

 

- Jaoooo, meni je to prezabavna priča. Ja iskreno ne znam da li da verujem ili ne u te priče, ali svakako da je priča zanimljiva. Možda baš iz tog razloga u ovom životu ja i Dejan imamo tako dobru saradnju i energije nam se poklapaju. Ko zna - izjavila je Maja svojevremeno za medije.

Međutim, prema rečima jednog numerologa, Maya i Dejan su bili brat i sestra, dok drugi, koji radi baš karmičke veze tvrdi da su njih dvoje bili u braku.

Republika

Foto: Instagram.com

Dejan Milićević i Maja Berović bili u braku

 

- Tako smo se dobro zabavili sa tom pričom, kad smo čuli. Do te mere da sam se ja šalila na Dekijev račun da bi mogao sad on mene malo da finansira, pošto sam u prošlom životu ja njega finansirala, pa čisto da mi vrati - kaže sa osmehom na licu Berovićeva.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading