Našu pevačicu NAPUSTIO OTAC, razlog nikad nije saznala: Otkrila POTRESNE DETALJE porodične TRAGEDIJE, pa priznala da li joj sada NEDOSTAJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.05.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica Ana Lazarević otkrila je njenu potresnu životnu ispovest.

Našu pevačicu NAPUSTIO OTAC, razlog nikad nije saznala: Otkrila POTRESNE DETALJE porodične TRAGEDIJE, pa priznala da li joj sada NEDOSTAJE! (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Influenserka i pevačica Ana Lazarević i te kako je popularna na društvenim mrežama, a malo ko zna njenu potresnu životnu priču, koju je ova mlada i talentovana devojka podelila u emisiji ,,Magazin in" kod voditeljke Sanje Marinković

 

 

Naime, Lazarevićeva je ispričala da je odrasla bez oca, te da je jedno samo izašao na vrata i nikada se nije vratio, a nikada nije saznala pravi razlog. 

 

 

- Tata je samo otišao i nikada se nije vratio. Ne znam razlog zbog kojeg je on to uradio. Znate kako kažu, najvažnije je biti čovek, a to se sigurno ne može nazvati tako. Ne nedostaje mi on kao on, ali volela bih da imam oca pored sebe. Majka me uvek vodila na treninge, a sve moje drugarice su bodrili očevi. U tom periodu mi je otac nedostajao - rekla je Ana u emisiji ,,Magazin in". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading