Knez i Tatjana saopštili SREĆNE VESTI: Uragankin otac ne može da dođe sebi, čestitke pristižu sa svih strana!

Autor:

Zabava

05.05.2022

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Knežević Knez i njegova voljena Tatjana Tat saopštili su srećne vesti.

Knez i Tatjana saopštili SREĆNE VESTI: Uragankin otac ne može da dođe sebi, čestitke pristižu sa svih strana!

Foto: Instagram.com

Poznati pevač Nenad Knežević Knez i njegova voljena Tatjana Tat su danas imali veliki povod za osmeh, koji su podelili na društvenim mrežama. Naime, njihova ljubavna romansa doživela je veliki uspeh, a tim povodom su se oglasili i saopštili srećne vesti pratiocima na društvenoj mreži Instagram

Tatjana i Knez su objavili da proslavljaju desetu godišnjicu skladne veze, kojoj se ne nazire kraj. Njih dvoje su započeli romansu pre više od 25 godina i to na njegovom nastupu u Parizu. Tatjana je tada radila vredno, a jednom prilikom je došla na Knezov nastup, kada se i zaljubila. 

Republika

Foto: Instagram.com

Nenad Knežević Knez i Tatjana Tat

 

Tada njihova romansa nije započela, te je svako nastavio svojim putem. Sudbina je, međutim, imala drugačije planove, pa se narednih dvadeset godina nisu spojili, a u međuvremenu su dobili po dve ćerke u svojim zajednicama.

Republika

Foto: Instagram.com

Nenad Knežević Knez i Tatjana Tat Instagram

 

Ipak, ljubav je pobedila u maju pre deset godina, kada se odigrao njihov sudbinski susret. Oni danas uživaju u svojim ispunjenim životima i "papir" im nije potreban za sreću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading