Sloba Mićalović spakovala kofere i NAPUSTILA SRBIJU, društvo joj pravi ZGODNI GLUMAC, a nije Vojin: Evo gde su pronašli mir! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.05.2022

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Sloboda Mićalović iznenadila je sve svojim potezom.

Sloba Mićalović spakovala kofere i NAPUSTILA SRBIJU, društvo joj pravi ZGODNI GLUMAC, a nije Vojin: Evo gde su pronašli mir! (FOTO)

Foto: ATA Images

Glumica Sloboda Mićalović oglasila se na Instagram profilu, a to prilikom je otkrila gde se trenutno nalazi, kao i ko joj pravi društvo. Naime, glumica je odlučila da poseti manastir Ostrog, a ona je objavila fotografiju sa njenim prijateljem i poznatim glumcem Igorom Đorđevićem.

Republika

Foto: Instagram.com

Sloboda Mićalović Instagram

Mićalovićeva je na Instagram profilu objavila selfi sa Đorđevićem ispred ulaza u manastir Ostrog, a osmeh sa lica nisu skidali, kao i dobru energiju kojom su bili ispunjeni. 

 

 

Sloboda je inače poznata kao relegiozna i pobožna dama, koja drži do pravih vrednosti, pa tako nije ni čudo što je izabrala baš ovu svetinju kako bi pronašla mira i spokoja. Mada, ono što su svi primetili jeste da se Vojim Ćetković, njen suprug nije našao na ovim fotografijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading