OTAC BARBARE BOBAK UŽASNUT ZAPRETIO ĆERKI: Ukoliko se vrati Darku MRTVA JE ZA NJIH, Lazić NASANKAO PORODICU PARTNERKE!

Autor:

Zabava

04.05.2022

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Barbare Bobak zapretio ćerki da ukoliko se vrati Darku biće mrtva za njih!

OTAC BARBARE BOBAK UŽASNUT ZAPRETIO ĆERKI: Ukoliko se vrati Darku MRTVA JE ZA NJIH, Lazić NASANKAO PORODICU PARTNERKE!

Foto: ATA Images

Porodica Barbare Bobak prolazi kroz javnu sramotu zbog partnera njihove ćerke Darka Lazića, a sada se oglasio otac i zapretio ćerki da ukoliko se pomiri sa pevačem, zaboravi na porodicu.

- Barbarin otac ima privatnu firmu za transport, a majka je medicinski radnik. Iako u startu nisu prihvatili njenu vezu s Darkom, ona im se klela da je ostavio alkohol i da nikada nije imao veze sa narkoticima. Taman što su krenuli da popuštaju i prihvataju tu vezu, dogodilo se hapšenje koje ih je potpuno dotuklo. Dok je Darko bio u pritvoru, majka ju je zvala i u suzama molila da raskine veridbu i spasi ih javne sramote - kaže za "Alo" izvor blizak pevačici i dodaje da je otac Barbare Bobak ovo doživeo kao veoma težak udarac.

- Njen otac je poštovan, vredan i radan čovek kog zna ceo Novi Sad. Zbog sramote ne izlazi iz kuće i nikome se ne javlja na telefon. Barbara je samo dan nakon hapšenja otišla u roditeljski dom i tada joj je otac jasno stavio do znanja da će biti mrtva za njega ukoliko oprosti vereniku. Pravdala se da nije znala da se Darko drogira, ali njen otac nije želeo da je sasluša, budući da je ona ta koja im se klela da su priče koje o njemu kruže lažne i da mu ih smeštaju bivše žene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Oziris

04.05.2022 09:25

Da ima pravde i države trebalo bi da dobije bar deset godina u bajboku. Da ga izbubetaju po dupetu i po leđima.Nemojte da pravite reklame ovako nebitnim likovima.Narkomani, pevaljlke,k.... i kreteni, to su na žalost sada idoli našim mladima.