Kim Kardašijan iskeširala 5 MILIONA za najpoznatiju HALJINU na svetu! U njoj je Merlin Monro pevala Kenediju, a sada je njena!

Autor:

Zabava

04.05.2022

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kim Kardašijan na crvenom tepihu u haljini Merlin Monro.

Kim Kardašijan iskeširala 5 MILIONA za najpoznatiju HALJINU na svetu! U njoj je Merlin Monro pevala Kenediju, a sada je njena!

Foto: printscreen/youtube.com

Najpoznatija haljina svih vremena, haljina koju je Merlin Monro nosila 1962. godine kada je pevala ''Srećan rođendan, predsedniče'', Džonu Kenediju prodata je za 4.8 miliona dolara, a kupila ju je ni manje ni više, nego Kim Kardašijan.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Merlin Monro

Kim se u ovoj haljini pojavila na crvenom tepihu Met Gale, a svi pogledi su bili uprti u nju.

- Ovo je haljina Merlin Monro, stara je 60 godina. Nosila ju je kada je pevala ''Srećan rođendan'' Džonu Kenediju 1962. godine. Imala sam ideju da je obučem, probala sam je i nije mi odgovarala. Rekla sam: ''Dajte mi tri nedelje!'' Smršala sam sedam kilograma da bih mogla da je obučem, bio je to pravi izazov - rekla je Kim.

 

 

Javnost sveta je podeljena što se tiče prodaje haljine, pa dok su neki oduševljeni činjenicom da su imali priliku da je vide na nekome, drugi smatraju da je oskrnavljena i da joj je mesto ipak bilo u muzeju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Haljina Merlin Monro u muzeju

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading