Tužilaštvo traži više od 15 godina ZATVORA! Premlatio ženu pa joj sipao SONU KISELINU u OČI! HOROR U PANČEVU!

Autor:

Hronika

04.05.2022

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kostić je posle teškog premlaćivanje žene i sipanja sone kiseline u oči, odbio žrtvu da preveze u bolnicu.

Tužilaštvo traži više od 15 godina ZATVORA! Premlatio ženu pa joj sipao SONU KISELINU u OČI! HOROR U PANČEVU!

Foto: Printskrin

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužni predlog Osnovnom sudu u Pančevu protiv Zorana Kostića zbog postojanje opravdane sumnje da je izvršio krivično delo protivpravno lišenje slobode, krivično delo izlaganje opasnosti i krivično delo teška telesna povreda zbog toga što je 24. marta u Pančevu nakon verbalne rasprave sa oštećenom N.S., istu protivpravno držao zatvorenu na svirep način, gurnuo je na krevet, uputio joj razne pretnje, a potom pocepao čaršav i istim joj obmotao glavu na način da su oštećenoj N.S. ostali nepokriveni oči i nos, a potom istu teško telesno povredio kada joj je u tri navrata otvorio oba oka i sipao sonu kiselinu.

On je potom N.S., koja ga je molila sve vreme da je preveze u bolnicu, ostavio bez pomoći u stanju opasnom za život. 

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu predložilo je Sudu da se pritvor u kome se okrivljeni Kostić trenutno nalazi, produži do završetka glavnog pretresa jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i osobite okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i da se okrivljenom izrekne kazna zatvora u trajanju od 15 godina i 6 meseci.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading