TUGA DO NEBA! Kristina Kovač skrhana BOLOM objavila POTRESNU PORUKU zbog PRERANOG GUBITKA, TEŠKO MI JE, KAKO MOŽE VIŠE DA TE NEMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.05.2022

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kovač je potresnom objavom čestitala pokojnoj majci rođendan!

TUGA DO NEBA! Kristina Kovač skrhana BOLOM objavila POTRESNU PORUKU zbog PRERANOG GUBITKA, TEŠKO MI JE, KAKO MOŽE VIŠE DA TE NEMA! (FOTO)

Foto: youtube printscreen

Kristina Kovač se podsetila svoje pokojne majke Spomenke i skrhana bolom  objavila potresnu poruku u kojoj se i dalje ne miri sa njenom smrću koja se dogodila 2006. godine, te da će zauvek ostati neutešna zbog njenog preranog odlaska.

Juče je njenoj majci bio rođendan, a reči koje joj je posvetila potreslu su javnost.

-Vreme odmiče, a meni postaje sve teže da te odvojim od sebe - ne, ne zbog toga što te više nema, mada, kako tebe uopšte može više da nema? To prosto nije moguće.

- Tu si, u svakoj mojoj ćeliji, svakoj pori mog bića, u mojim izborima, mom humoru, mojim forama... Što sam starija, sve se teže odvajam od tebe- jer si postala nekako deo duše koju nosim unutra. Zauvek- poručila je Kristina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading