POZNATA GLUMICA BILA LUDA ZA ČOLOM: Progonila ga, PRETILA DA ĆE DA SE UBIJE ako ne bude sa NJIM, procurili DETALJI koji su se godinama KRILI! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.05.2022

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neda Arnerić svojevremeno bila luda za Čolom!

POZNATA GLUMICA BILA LUDA ZA ČOLOM: Progonila ga, PRETILA DA ĆE DA SE UBIJE ako ne bude sa NJIM, procurili DETALJI koji su se godinama KRILI! (FOTO)

Foto: youtube.com

Malo je poznato da je svojevremeno u najpoželnjeg pevaća bivše Juge, Zdravka Čolića bila ludo zaljubljena i glumica Neda Arnerić.

Iako je i ona bila među najpopularnijim i najlepšim glumicama za kojom je ludelo na hiljade mladića širom bivše Jugoslavije, Neda je želela Čolu do te mere da ga je progonila i pretila da će se ubiti.

Ove navode potvrdio je i Zdravkov dugogodišnji menadžer i prijatelj, Velibor Džarovski.

– Bila je luda za njim. Rekla je da će da se ubije ako ne bude sa njim. Međutim, Čola mi je rekao, pusti to, ona je u nekoj dugoj vezi. On nije hteo da se meša ni u čiju vezu. Međutim, ona nas je izluđivala. Mi na morskoj turneji, ona za nama. Bili smo u Cavtatu, kad je došla. Balkoni u hotelu su nam bili blizu i ona pozove da dođemo na kafu preko balkona, ali ja nisam smeo, jer se plašim visine, a Čolić joj kaže jesi li ti normalna svi znaju i tebe i mene. Posle toga godinama nismo razgovarali s njom– rekao je Džarovski.

Republika

Foto: youtube.com/RTS Mira Adanja Polak Ekskluzivno - Zvanični kanal

Neda Arnerić

 

Pokojna glumica je i sama priznala da je kao klinka bila zaljubljena u Čolu, ali i u mnoge druge muzičare.

– Svaki mesec sam menjala muzičare u koje sam se zaljubljivala. Prvo je u mom životu bio Zoran iz „Crnih bisera“, pa Đani iz „Zlatnih dečaka“, pa Viktor iz „Robota“, pa Dražen iz „Crvenih koralja“. Svih sam se setila, hahaha, bravo, Nedo – pričala je otvoreno.

–Ali, to su bile, kako bi se reklo – simpatije. To su mi bile neostvarene ljubavi. Sviđali su mi se i Bregović i Čolić. Čola je pretpostavljao. Bila sam možda i pomalo otvorena. Ali imala sam kompleks što sam najmlađa. I dodavala sam godine. Gledali su me kao klinku i nisu me uzimali za ozbiljno. Verujem da je „Bijelo dugme“ mislilo: „Šta će nam ova klinka da nam se kači na vrat?“ A ja sam bila klinka sa ozbiljnim zanimanjem. Sa filmskom biografijom od šest i sedam filmova – pričala je lepa glumica, piše Svet.

Neda Arnerić nas je napustila 2020. godine, a iza sebe je ostavila bogatu filmsku i pozorišnu biografiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading