SVI DETALJI RASPADA URAGANKI? Otkriveno do kada NASTUPAJU zajedno, a evo šta će se dešavati nakon SVEGA!

Autor:

Zabava

03.05.2022

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali svi detalji raspada Uraganki!

SVI DETALJI RASPADA URAGANKI? Otkriveno do kada NASTUPAJU zajedno, a evo šta će se dešavati nakon SVEGA!

Foto: ATA Images

Hurricane

Izvesno vreme spekuliše se da se popularna grupa Hurricane raspada i da je samo pitanje trenutka kad će svaka nastaviti svojim putem. Ovaj trio dogovorio se da će nastupati zajedno do septembra, kad će svaka od njih započeti solo karijeru, saznaje Kurir.

 Hit "Favorito" pre dve godine ih je uzdigao u nebesa, te su Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić postale omiljene pevačice u zemlji i regionu i javnost je pratila svaki njihov korak. Ubrzo nakon toga je usledila i Evrovizija, na kojoj su pokupile i simpatije cele Evrope, pa su se ređali hitovi. Uprkos tome što su i dalje vrlo popularne, nedavno su počele spekulacije da devojke ne mogu više da rade zajedno, te da žele da nastave muzičku karijeru, ali solo.

Republika

Foto: ATA Images

Hurricane grupa

 

Kako izvor blizak Uragankama kaže, one su se 1. maja dogovorile da odrade letnju turneju i zakazane nastupe koje imaju u predstojećem periodu, nakon čega će se odvojiti. To znači da će već u septembru svaka od njih krenuti svojim putem- prenosi Kurir.

Mnoge će ova informacija rastužiti jer su, posebno među mlađom publikom, devojke vrlo popularne. Ipak, ima i onih koji smatraju da je bolje da nastave same. Već mesecima se na društvenim mrežama komentariše da među pevačicama postoji netrpeljivost, te da primećuju da je Ivana izdvojena od Ksenije i Sanje. One te navode nisu htele da komentarišu, ali je sumnje podgrejala Nikolićka, koja je nedavno proslavila rođendan bez koleginica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading