DRAGANA KATIĆ OTIŠLA KOD SINA, KAD JE USLEDIO ŠOK: Ovome se nije nadala, voditeljka ostala u suzama (FOTO)

Autor:

Zabava

03.05.2022

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snajka Dragane Katić je voditeljku nasmejala do suza svojim lepim rečima o njoj!

DRAGANA KATIĆ OTIŠLA KOD SINA, KAD JE USLEDIO ŠOK: Ovome se nije nadala, voditeljka ostala u suzama (FOTO)

Foto: printscreen/youtube

Sin Dragane Katić, Boban Živanović po završetku studija, spakovao je kofere i odselio se iz Srbije, što je u voditeljki probudilo pomešana osećanja. Sreću jer joj je naslednik izrastao u uspešnog mladog momka, koji teži doškolavanju i usavršavanju u profesionalnom smislu, istovremeno i tugu jer se od njega rastaje na duže vreme, kao što je onda nedavno rekla da se neće vraćati više. 

Kada su se razdvajali na aerodromu Boban joj je obećao da će često dolaziti u Beograd, međutim zbog obaveza nije to uspevao zato je ona nedavno odlučila njega da iznenadi. Sela je na avion i otputovala u Berlin, gde ju je čekalo prijatno iznenađenje.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Boban Živanović i njegova devojka

 

Imala je prilike da upozna buduću snaju, o kojoj joj je sin mesecima unazad pričao. Devojka, koja se na "Instagaramu" potpisuje imenom Tefillla i po izgledu može se zaključiti dolazi iz Azije, Dragani je kao gest dobrodošlice poklonila cveće, dok je ona nju nešto kasnije obradovala ogrlicom sa koje visi privezak u obliku srca. Obe su druženje podelilie na svojim profilima, dok je Bobanova izabranica susret sa voditeljkom dodatno  opisala:

Republika

Foto: Instagram printscreen

Dragana Katić i snajka

 

- Konačno sam upoznala kraljicu - napisala je ona i time do suza nasmejala Draganu, koja je izabranicu svog naslednika opisala isključivo lepim rečima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading