BIBLIJSKA SCENA U LONDONU: Mitar LUDOVAO sa navijačima Fulama, isplivao šok snimak DELIRIJUMA na "Krejven Kotidžu"! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.05.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totalna ludnica tokom proslave Mitrovićevog gola!

BIBLIJSKA SCENA U LONDONU: Mitar LUDOVAO sa navijačima Fulama, isplivao šok snimak DELIRIJUMA na "Krejven Kotidžu"! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen

Aleksandar Mitrović slavi sa navijačima Fulama

Srpski centarfor Aleksandar Mitrović stekao je status pravog božanstva među navijačima Fulama, kako golgeterskim učinkom, tako i srčanim načinom na koji brani klupske boje. Mitar je sa neverovatna 43 gola u Čempionšipu bio najzaslužniji za povratak londonskog tima u Premijer ligu koji je proslavljen "sedmicom" protiv Lutona.

Srbin je postigao istorijski gol u nadoknadi vremena, poslednji na susretu, nakon čega je usledila burna proslava sa navijačima.

Miljenik fanova je poleteo ka tribini, pa im je u zagrljaj, tom prilikom mu je skinut i dres, a kako je izgledao delirijum na "Krejven Kotidžu" možete pogledati u videu.

 

 

Do kraja nezaboravne sezone Fulam će gostovati ekipi Šefild junajteda 7. maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading