Nina Seničar se VRAĆA u Srbiju! Napisala KNJIGU inspirisana detinjstvom, a sada je ponovo čeka KAMERA!

Autor: Milica BOBINAC

Zabava

02.05.2022

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Seničar odlučila je da se vrati u Srbiju i posveti se poslu.

Nina Seničar se VRAĆA u Srbiju! Napisala KNJIGU inspirisana detinjstvom, a sada je ponovo čeka KAMERA!

Foto: ATA Images

Nakon vesti da staje na ludi kamen sa višegodišnjim partnerom Džejom Elisom, kojem je rodila ćerku Noru Grejs, Nina Seničar u razgovoru za Republiku poručuje da čezne za domovinom i da se uskoro vraća u Srbiju. Kako ističe, ovde je čeka novi poslovni projekat, pa će se lepa voditeljka i glumica ponovo naći ispred kamere.

Republika

Foto: ATA Images

Nina Seničar se vraća u Srbiju

- Da, vrlo uskoro i mnogo se radujem tome - nagoveštava Nina i dodaje da se pri povratku u Novi Sad najviše raduje porodici, prijateljima, hrani i "lepoti i šarmu svog rodnog grada".

Iz modelinga u pisce

Dok je karijeru gradila kao izuzetno uspešan model, a zatim i kao voditeljka i glumica, Nina je na listu svojih zanimanja dodala i profesiju spisateljice. Napisala je knjigu "Zvezda Slavica", koju je posvetila majci, a namenila najmlađim čitaocima.

- Pisanje je trajalo nekoliko meseci i prošlo kroz nekoliko verzija. Bilo mi je potrebno malo vremena da nađem pravi jezik da mališanima na najbolji način prenesem poruku. U tome mi je mnogo pomogao urednik "Lagune" Zoran Penevski, koji je uvek bio tu za pomoć i savet - ističe naša sagovornica.

Republika

Foto: ATA Images

Nina Seničar

Knjiga za decu se, kako objašnjava, u ovom trenutku njenog života desila prirodno s obzirom na to da svojoj dvoipogodišnjoj ćerkici svako veče pred spavanje čita priče. Tako je odlučila da napiše svoju priču i obraduje svu decu. Na pitanje da li ima ambicije da se obrati i starijim čitaocima Nina odgovara:

- Ko zna, možda ću jednog dana napisati i knjigu za odrasle, sa mnom se nikada ne zna.

Republika

Foto: Youtube printscreen

 

 

U centru skandala na dodeli Oskara

Nina nam je otkrila kako je zapravo izgledao skandal koji je potresao svet kada je na ceremoniji dodele Oskara Vil Smit ošamario Krisa Roka.

- Sve se desilo veoma brzo i neočekivano. Žao mi je što je taj događaj obeležio ceremoniju, a ne talentovani ljudi i divni filmovi koji su dobili nagrade - priča naša sagovornica.

"Zvezda Slavica" je seća na detinjstvo i lekcije koje su joj roditelji davali.

- Uvek su me bodrili i naučili me koliko je bitno biti vredan. Više primerom nego rečima, odrasla sam gledajući mamu i tatu kako svaku prepreku savladaju radom i trudom i kako nikada ne odustaju - priča Nina i dodaje da je, kao devojčica, imala mnoge nedoumice vezane za budućnost.

Republika

Foto: ATA Images

Nina Seničar napisala knjigu

- Verujem da su ih imali i ostali koji su odrasli u našoj zemlji tokom devedesetih. Kao baš mala, maštala sam o tome da postanem astronaut, ali, na sreću, izašla sam iz te faze.

Mada je obišla ceo svet i bila u društvu svetskog džet-seta, priznaje da se susretala s poteškoćama da nešto ostvari samo zato što je žena.

- Često se susrećem s tim, kao i svaka druga žena - ističe naša sagovornica i dodaje da, uprkos tome, postoje razni projekti na kojima trenutno radi i koje želi da ostvari.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading