Lazić nakon HAPŠENJA pod nadzorom u Brestaču! Darka baba čuva od POROKA!

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zabava

02.05.2022

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić nakon skandala u rodnom Brestaču, porodica motri na njega,

Lazić nakon HAPŠENJA pod nadzorom u Brestaču! Darka baba čuva od POROKA!

Foto: ST/ P. Divan

Pevač Darko Lazić nakon skandala kada je nedavno završio u pritvoru zbog bahate vožnje, konzumiranja kokaina i alkohola, očigledno je rešio da se malo primiri, pa je praznik rada proveo s porodicom u rodnom Brestaču.

Republika

Foto: ST/ P. Divan

Darko Lazić u Brestaču

Naime, Lazić je prethodno imao nastup u Cirihu, odakle se i oglasio, a pravo sa scene se vratio kod porodice, pa na profilu pokazao da za Prvi maj uživa u dvorištu i zelenilu. Snimao je baku, koja ga je pomno posmatrala i nije se odvajala od njega, dok je odbijala da osvane na Instagram profilu, što ga je i nasmejalo.

Republika

Foto: ATA Images

Darko Lazić

Podsetimo, Darko je zbog niza saobraćajnih prekršaja bio priveden, posle čega mu je prekršajni sudija izrekao maksimalnu novčanu kaznu u iznosu od 200.000 dinara, zabranu upravljanja motornim vozilom na godinu dana i 10.000 dinara za prekoračenje brzine. Iako je bio pozitivan na testu za narkotike, pevač tvrdi da te noći nije konzumirao nedozvoljene supstance, već da mu je podmetnuto kada je piće popio iz pogrešne čaše, zbog čega je naišao na podsmeh javnosti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srba

03.05.2022 08:25

Dokle će to zlo da slobodno šeta? Narkoman, alkoholisani kreten koji ugrožava decu na putevima!? Alo , pravdo, sudovi, odmah to na robiju! Doživotna zabrana upravljanja motornim vozilima! Obavezno lanci i bukagije . Svakakve debile trpi Srbija

Shomi

06.05.2022 07:48

Kakav Ljakse