Konstrakta PRIZNALA da bez SVEKRVINOG PRSTENJA ne ide nigde: Oni su mi RITUAL! Umetnica poručila svetu: Dovodim Evroviziju u GLIBOVAC!

Autor:

Zabava

02.05.2022

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstrakta je na prvoj pres-konferenciji pokupila brojne simpatije.

Konstrakta PRIZNALA da bez SVEKRVINOG PRSTENJA ne ide nigde: Oni su mi RITUAL! Umetnica poručila svetu: Dovodim Evroviziju u GLIBOVAC!

Foto: ST/V.LUKIĆ

Konstrakta pred odlazak na Torino

Ana Đurić Konstrakta, naša evrovizijska predstvanica u Torinu, danas je gostovala na svojoj prvoj pres-konferenciji povodom ovog takmičenja i tom prilikom odgovarala na pitanja koja su za nju stizala od ljudi širom sveta.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Konstrakta na pres-konferenciji

Komplimenti na njen račun su se nizali, a jednom fanu je priznala da joj je omiljeni deo pesme ''i šta ćemo sad'', jer je to pitanje kako je sama rekla i suština svega.

- Pesma nije direktno povezana s kovidom, a moram da priznam da sam na bizaran način uživala u karantinu - provodeći kvalitetno vreme sa sobom i uživala sam u šetnjama sa psom, ali mislim da je bilo korisno za čitavu ljudsku vrstu što smo bili u karantinu - da napravimo pauzu i da se malo odmorimo i dobro razmislimo o svemu - otkrila je Konstrakta i dodala da je u šetnjama i smišljala reči za pesmu, a na pitanje kako kada nije imala gde da zapisuje reči, kratko je odgovorila da je zapamtila sve.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Konstrakta odgovara na pitanja fanova

Kako se dopala javnosti širom sveta, dobila je nadimak ''Godstrakta'', tačnije ''Bogstrakta'', a ona je na to rekla:

- Pomalo se bojim takvog nadimka i od tolike pažnje, ali lepo je čuti tako nešto za sebe, svakako - rekla je umetnica, koja je potom otkrila da joj je porodica poželela dobru zabavu.

Republika

Foto: ST/V.LUKIĆ

Konstrakta o mogućoj pobedi

Jedno od pitanja se ticalo njene eventualne pobede i mogućeg mesta za održavanje Evrovizije u Srbiji, na šta je ona imala zanimljiv odgovor.

- Ja sam iz Beograda i volim sve predele u Sbriji. Svaki grad može biti pripremljen za Evroviziju, ali ja bih baš volela da to bude u selu Glibovac, odakle je moja baka, što da ne, ako može selo? - rekla je kroz smeh Konstrakta, pa otkrila koji su joj rituali pred nastup.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Konstrakta o ritualima

- Nemam neki poseban ritual osim što perem ruke, ali na primer nosim ova tri zlatna prstena koja sam dobila od svoje svekrve. Može se reći da su mi oni ritual.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading