Jelena Bačić Alimpić prošla kroz PAKAO zbog ZDRAVSTVENIH PROBLEMA! Spisateljica završila PRIKOVANA za krevet!

Autor:

Zabava

02.05.2022

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jelena Bačić Alimpić progovorila je o zdravstvenim problemima.

Jelena Bačić Alimpić prošla kroz PAKAO zbog ZDRAVSTVENIH PROBLEMA! Spisateljica završila PRIKOVANA za krevet!

Foto: ATA Images

Naša spisateljica Jelena Bačić Alimpić otkrila je da se prilikom pisanja jednog od svojih bestelera susrela sa brojnim zdravstvenim problemima, te da je u jednom trenutku stanje bilo alarmantno.

Za godinu dana napisala sam tri knjige, trilogiju „Kazna za greh“, koja je doživela veliki uspeh, ali mislim da se to odrazilo na moje zdravlje. Dok pišem ja sam pod velikom tenzijom, „vozi“ me adrenalin, a za nepunih godinu dana napisala sam više od devet stotina stranica. Kada je i poslednja knjiga iz trilogije izašla, a ja završila brojne obaveze, putovanja, književne večeri, potpisivanja, druženja sa čitaocima, onog trenutka kada sam počela da se opuštam, negde je puklo. Hvala Bogu što je to bilo izlečivo, ali je bilo upozorenje da prikočim - počela je Jelena prenosi Hello i dodala:

Foto: ATA Images

Jelena Bačić Alimpić

‒ Reč je o povredi kičme koju sam zadobila dok sam sama boravila na Siciliji i istraživala građu za novu knjigu.

Foto: ATA Images

Jelena Bačić Alimpić o zdravstvenim problemima

‒ Istina je da sam tri dana ležala gotovo nepomično, da sam primala injekcije i da mi je lekar tri puta dnevno dolazio u hotelsku sobu pokušavajući da reši akutni bol. Kada sam se vratila u Srbiju, uradila sam sve potrebne preglede, ustanovljena mi je protruzija diska L4-L5 i odmah sam krenula na svakodnevne dugačke, iscrpljujuće terapije. Upornošću, voljom i istrajnošću, a vežbanjem pre svega, uspela sam da se vratim u „normalu“.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading