Oliver Mandić NAPUSTIO Beograd! Pevač ZAUVEK otišao iz prestonice, izgradio VELELEPNE nekretnine od po 450 kvadrata i pronašao svoj MIR!

Autor:

Zabava

01.05.2022

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Oliver Mandić odlučio je da napusti Beograd.

Oliver Mandić NAPUSTIO Beograd! Pevač ZAUVEK otišao iz prestonice, izgradio VELELEPNE nekretnine od po 450 kvadrata i pronašao svoj MIR!

Foto: ATA Images

Pevač i kompozitor Oliver Mandić napusio je Beograd u jeku pandemija koronavirusa, a svoj mir je pronašao na Tari, na Zaovinskom jezeru.

Republika

Foto: youtube.com/DarkWoman93

Oliver Mandić

Naime, Oliver je tamo nasledio imanje od dede, koje je odlulio da će preuredi, a prva zamisao mu je bila da tu napravi centar za muzičare. Međutim, to se nije dogodilo, ali je uspeo da sagradi 4 kuće od po 450 kvadrata.

Republika

Foto: ATA Images

Oliver Mandić otišao na Taru

Kako ga od jezera do stambenog prostora deli nekoliko desetina metara, on je odličio da podigne pontonski most dužine oko 20km kako bi lakše ulazio u čamac ili jezero.

- Uopšte mi nije dosadno. Sviram po šest-sedam sati dnevno i tek sad vidim koliko ne znam. U Beograd dolazim retko, bio sam samo četiri-pet dana u poslednjoj godini. Sve što mi treba imam na Tari. Kad se uželim društva blizu mi je Mećavnik, pa odem u posetu Kusti - objasnio je ranije muzičar, prenosi Stori.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading