Kija vozila u ALOHOLISANOM stanju! Kockareva umalo završila kao Lazić, PRIZNALA sve: Bog mi je dao ZNAK!

Autor:

Zabava

01.05.2022

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar priznala je da kao i Darko Lazić ima nekoliko kazni za vožnju u alkoholisanom stanju.

Kija vozila u ALOHOLISANOM stanju! Kockareva umalo završila kao Lazić, PRIZNALA sve: Bog mi je dao ZNAK!

Foto: Printscreen/KlikTV

Kristina Kija Kockar bila je gost emisije ''Premijera-Vikend specijal'' i tom prilikom je prokomentarisala hapšenje Darka Lazića, pa priznala da se nalazila u sličnim situacijama.

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Kija Kockar o Darku Laziću

- Videla sam da se nešto dogodilo, ali na tužilaštvu je da odredi šta i kako. Ja ne mogu ništa da pričam jer sam se prva naplaćala brojnih kazni, manjih, ali ih imam, tako da nije na meni da sudim. I sama ima  dve kazne za vožnju u alkoholisanom stanju, doduše malo je promila, ali opet imam. Kazna je bila oko 10.000-15.000. Sve se desilo tu iza zgrade, tako da je to bio kao neki znak od Boga, koji mi je rekao: ''E, dobro, ovo ti je opomena, sad se unormali''! - iskrena je bila Kija.

 BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dajana

02.05.2022 15:09

Aha, a onda kad su objavili da je isključena iz saobraćaja zbog alkoholisanoati tvrdila je da to nije tačno i da su je kaznili zato što suvozač nije imao vezan pojas. Svakim danom se otkrivaju njene nove laži.