Tamara Đurić otkrila istinu o RAZVODU, pa UDARILA na Jovanu Jeremić: Ne razgovaram sa FIGURAMA i KARIKATURAMA!

Autor:

Zabava

01.05.2022

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić progovorila o razvodu, pa potkačila i Jovanu Jeremić.

Tamara Đurić otkrila istinu o RAZVODU, pa UDARILA na Jovanu Jeremić: Ne razgovaram sa FIGURAMA i KARIKATURAMA!

Foto: ATA Images

Tamara Đurić je u poslednje vreme u žiži javnosti, što zbog toga što je bila žrtva nestručnosti plastičnog hirurga koji joj je operisao nos, što zbog spekulacija o razvodu. Ona je sada otkrila sve o svom odnosu sa suprugom Ivanom, kao i pojedinosti o privatnom životu, prenosi Skandal.

- Nije tačno, ne razvodim se! Zato što u svakom braku ima nesuglasica. Ja sam po prirodi dosta nervozna i umem da donosim brze odluke. Nije lako sa mnom, posebno Nikoli koji je zaista dobar muž i otac - počinje Tamara i otkriva da li je istina da on izlazi bez nje:

Republika

Foto: Republika.rs

Tamara Đurić o razvodu

– Zar misliš da pored mene sme da skita i izlazi?! Nikad niko u životu nije izašao u grad bez mene, posebno on. Za tri godine naše veze nikada nije išao u provod bez mene. Možda nekad ja odem ranije kući, ali i on je kroz pola sata tu - kaže Đurićeva i dodaje:

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Tamara Đurić o odnosu sa mužem

– Nas dvoje imamo neke druge nesuglasice. Kao što sam već rekla, umem da budem teška osoba. On ima svoju čistačicu, ja svoju… On je tolerantan, a ja sam ta koja izaziva sukobe. Ja sam transparentna, sve pričam kako jeste. Ne bih imala problem da kažem da postoji neki drugi muškarac ili žena koji su se umešali u našu vezu. Sve se svodi na impulsivne reakcije. Ja sam živela drugačije i onda sam promenila taj ritam i došlo je do konfuzije, ali u suštini, to je normalno. Što kaže Dara Bubamara, nekad pritisnem pogrešno dugme, pa kažem i šta ne treba.

Republika

Foto: Republika.rs

Tamara Đurić o Makaroni

Dugo vremena se govorilo o njenoj vezi sa Makaraonom, a ona sada otkriva da li njen muž ima problem sa tim.

– Njih dvojica su bolji prijatelji nego što smo Dejan i ja sada. U stvari, Dejan i ja smo najbolji prijatelji, ali se njih dvojica više viđaju zbog posla, pa se samim tim više i viđaju. Dejan i ja nismo zajedno sedam godina, naš odnos je prerastao u familijarni, tako da smo uvek tu jedni za druge i mislim da je to ljudski i civilizovano. Toliko smo veremena proveli zajedno, logično je da smo prijatelji. Svi moji bivši su mi ostali prijatelji. Ako se i od Nikole razvedem, bićemo prijatelji, i on će se družiti s mojim budućim mužem. (smeh) Možda ne volim Albance, ali sam to širenje familije pokupila od njih. U svojim redovima imam samo ljude kojima verujem i koji mi prijaju.

Republika

Foto: ATA Images

Tamara Đurić o Jovani Jeremić

Tamarin nos je jedna od glavnih tema u javnosti, a problem je u tome što nije dobila ono što je želela. Bila je i gost kod Jovane Jeremić, a onda je došlo do prozivki.

– Pojavio se neki montirani snimak koji je ona ponosno okačila na svoj profil, što znači da bi joj bilo drago da sme da mi se ruga. Ja sam joj rekla šta bi se desilo da je ona zaista razgovarala sa mnom tako na veoma ozbiljnu temu. Ona je tu figurirala, ja sam pričala za gledaoce TV Pink. I dok je figurirala, obasipala me komplimentima. Ali ako moja matična kuća odluči da program vodi klovn iz cirkusa, ja ću biti i njegov gost. Razgovaram sa gledaocima, a ne sa figurama i karikaturama. Što se Jovane tiče, kako ona prema meni, tako ja prema njoj. Zvala me je da mi kaže da je snimak montiran i objasnila mi je da me poštuje. Da li ona meni možda nije omiljena voditeljka, to je druga priča… Ona ima tu gledanost. Ako to narod voli da gleda, neka gleda… Nemam ja ništa protiv nje.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nikola n

01.05.2022 20:19

... ko to reče, kome reče,... SRBIJO šta nam radiš ima li kraja nemoralu da li postoji u ovoj državi neko da reguliše neukus, kič i bezumlje... sve ovo gledaju naša deca i.... čemu se nadamo...