Darko Lazić uhapšen je i zbog KOKAINA, a ovako je govorio nedavno: DROGIRAO BIH SE, ali ne mogu zbog zdravlja

Autor:

Zabava

27.04.2022

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić, pre samo dva meseca je za Republika.rs govorio o narkoticima i drugim porocima.

Darko Lazić uhapšen je i zbog KOKAINA, a ovako je govorio nedavno: DROGIRAO BIH SE, ali ne mogu zbog zdravlja

Foto: Prinstkrin/Youtube/Republika

Darko Lazić priveden je noćas oko 4 sata, nakon što je, između ostalog, utvrđeno da je koristio i kokain.

Pevač je nedavno za Republika.rs otkrio sve o porocima koje je imao, a po svemu sudeći, i dalje nije uspeo da ih se reši.

Foto: Prinstkrin/Youtube/Republika

Darko Lazić govorio je o drogi

- Napravio sam svoju grešku, hteo sam da probam sve. Ali, s druge strane to je moj život i nisam nikoga ugrozio, osim samog sebe. Video sam da to nije za mene. Pa čoveče šta sad, 21. vek je, ne znam ko to ne radi danas, ali uhvatili se svi za mene i eto. To je moja ružna prošlost, svako je ima, o tim stvarima ne volim da pričam i ne volim da se osvrćem na to šta je nekad bilo, to je loše po mene bilo. Danas ne mogu popijem zbog zdravlja ni da koristim narkotike, kao što sam nekad mogao. Ma ja više zbog svog tela ne mogu ni da pomislim na njih, a kamoli da ih konzumiram - rekao je folker u okviru naše rubrike Ispovest.

Inače, kako je utvrđeno pevač je automobil marke "golf" vozio 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat. Zaustavila ga je policija, a radio je droga i alko test, koji su pokazali da je pozitivan na kokain. Izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu. Utvrđeno je i da je folkeru vozačka dozvola oduzeta 18. decembra 2013. godine. On je zadržan u PU Novi Beograd, a tokom dana će biti saslušan kod sudije za prekršaje.

VIDEO

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading