Veljka sam DOBILA VANTELESNOM OPLODNJOM! Ceca otkrila nepoznate detalje, pa se dotakla Arkana!

Autor: Melina Gvero

Zabava

26.04.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović je odlučila da ispriča do sada nepoznate stavke iz njene biografije, a vezane su za njene najdraže.

Veljka sam DOBILA VANTELESNOM OPLODNJOM! Ceca otkrila nepoznate detalje, pa se dotakla Arkana!

Foto: printscreen rtv pink, Republika/P.DIVAC

Ceca, Veljko Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović na Vaskrs je odlučila da otvori vrata svoje vile na Dedinju i otkrije detalje iz života, o kojima se malo zna. Ona je, kao prava domaćica, ugostila medije u svom domu i prvi put priznala da je sina Veljka žarko želela, te da ga je dobila veštačkom oplodnjom.

Naime, pevačica se u ispovesti prisetila perioda koji za nju nije bio nimalo lak, ali je uspela jer je imala podršku supruga Arkana Ražnatovića, kao i ostalih najmilijih.

Foto: printscreen/RTVPink

Ceca Ražnatović pevačica o sinu Veljku

- Veljka sam mnogo želela, imala sam i proces da ga dobijem, išla sam na vantelesnu, nisam čekala da se desi. Bila sam veoma uporna. Imala sam i ogromnu pomoć Arkana, sestre i mame, a Anastasiju kada sam dobila, bila sam kao majka - rekla je Ceca i priznala da retko ko ima sestru kakvu ona ima jer je Lidija maksimalno posvećena njoj i njenoj porodici.

- Lidija i Veljko se posebno vole. On je vezan za moju sestru. Meni je sestra posvetila život, podredila se mom životu, retke su takve sestre. Mi se nikada nismo razdvajale, ona je mojoj deci druga majka. Možda jednom prilikom, manje od godinu dana, ali inače živimo zajedno i jedna drugoj smo sve - otkrila je Ceca.

Nakon toga Ceca se prisetila pokojnog supruga Arkana, pa priznala da će joj on faliti celog života, kao i da je on obožavao praznike:

- Dok je Arkan bio živ, za Vaskrs u našoj vili je sve izgledalo onako kako smo nas dvoje želeli. On je držao do praznika, bilo nam je sjajno, samo smo se dopunjavali kao par. On je bio presrećan kad su praznici i baš je, onako, uživao u tome.

Nikad ne farbam jaja, to rade zet i snajka

Pevačica se dotakla detinjstva i prisetila kako je proslavljala Vaskrs kao mala u rodnom selu Žitorađa, ali i iznenadila kada je priznala da je običaje oko farbanja jaja ipak prepustila najbližima.

- Ne sećam se koju tehniku sam koristila kao mala za farbanja, ali pravo da vam kažem, u svojoj kući ne farbam jaja. Ima ko to radi, moja snajka, zet, sestra je zadužena za bogatu trpezu kad god nešto slavimo i organizujemo, ona je glavna u svemu tome, ja sam tu samo da iščekiram, priđem stolu i degustiram - kaže Ceca.

Foto: printscreen/RTVPink

Ceca Ražnatović pop-folk pevačica

Ljutim se i svađam kad izgubim

Ceca se na praznike često priseti uspomena iz detinjstva, pa otkriva da se takmičila sa sestrom Lidijom i da se uvek ljutila kad izgubi, što i danas radi.

- Kako da ne! Ja se i dan-danas ljutim kad izgubim! Ne volim da gubim, uvek kad su te neke igrice u pitanju, baš smo, recimo, prošlog leta igrali "Ne ljuti se, čoveče". Anastasija, moja sestra, zet i ja sedimo na terasi, naravno, ja nikako da dobijem šesticu i naljutim se na sve njih i neću da pričam s njima, ne igram se više. Ne vredi, džaba, ali sad kad pričamo o detinjstvu, uvek sam bila borac, nisam volela da gubim, ali treba znati ostati veliki i u porazu.

Anastasija živi najbolje u svojoj kući

Foto: printscreen/TVPink

Anastasija Ražnatović Cecina ćerka

Iako su ovaj praznik dočekale odvojeno, Anastasija Ražnatović u Rimu s prijateljima, a Ceca u Beogradu, pevačica smatra da je najbitnije da je njena ćerka srećna gde god se nalazila.

- Najbitnije mi je da je srećna, a da li će da se udaje, kako želi. Veljko kaže da Anastasija najbolje živi kod nas, s destinacije na destinaciju. Jedva čekam da odem na njen nastup.

Foto: Foto> PR TIM VELJKA RAŽNATOVIĆA

Veljko Ražnatović Cecin i Arkanov sin

Veljko mi ne da da vaspitavam Željka

Pevačica kaže da je najmlađi član porodice Ražnatović najveći blagoslov za celu porodicu. U jednom trenutku pevačica je tokom intervjua pokazala i unuka Željka, koji se sve vreme smeškao pred kamerama dok joj je sedeo u krilu:

- Apsolutno mu je sve dozvoljeno, osim da dira struju. On je blagoslov od boga za sve nas. Veljko mi često kaže: "Mama, ne mešaj mi se u odgoj deteta." Najjače mi je kad unuk obriše ruke o mene, kao da sam krpa, ubrus.

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin predsednik Rusije

Putin mi je po meri, ali ja bih nešto mlađe

Svetlana je nedavno raskinula vezu s devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem, a sada je otkrila da li postoji pravi muškarac za nju. 

Putin! Šalim se, naravno, taj najmanje viđa zenu on toliko ima obaveza da taj najmanje ima vremena za ljubavisanje i romantiku. Uz sve poštovanje, dotični gospodin ima isuviše godina za moj ukus, ja bih nešto mlađe i da nema toliko obaveza - priznala je Ceca, pa se prisetila i pokojnog supruga Željka:

- Da sam nastavila da poredim, ostala bih zauvek sama. Ja mislim da zaslužujem i ljubav i pažnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading