EMININ BIVŠI SE ŽENI: Mustafa Sandal sprema DVA VENČANJA u Rimu i ekskluzivnom hotelu u Marmarisu! Svi su zapazili JEDNU STAVKU u pozivnici

Autor:

Zabava

25.04.2022

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mustafa Sandal sprema veliku zabavu povodom svog venčanja, koja će biti duplirana.

EMININ BIVŠI SE ŽENI: Mustafa Sandal sprema DVA VENČANJA u Rimu i ekskluzivnom hotelu u Marmarisu! Svi su zapazili JEDNU STAVKU u pozivnici

Foto: instagram.com

Mustafa Sandal, bivši suprug pevačice Emine Jahović ubrzo će ponovo stali na ludi kamen sa Melis Sutšurup.

Melis je mlađa 19 godina od muzičara, a oni će se venčati u Rimu 03. juna u ambasadi Republike Turske, a veliko slavlje će biti upriličeno od 10. do 12. juna u Marmarisu, u ekskluzivnom hotelu, gde će se sa zvanicama spustiti do plaže, na kojoj će biti fešta.

Foto: instagram.com

Mustafa Sandal, i Melis Sutšurup

Pozivnica za svadbu je u video formatu i poslata je zvanicama, a kako navodi turski Hurijet, jedna stavka je posebna. U videu Mustafa izvodi pesmu "Just happened" svojoj budućoj ženi i upućuje joj:

- Oj, kako si lepa, kako se smeješ. Devojko, kako lepo izgledaš, kako lepo izgledaš.

 

 

Inače, Sandal i Sutšurup, u vezi su tri godine, a verili su se u februaru ove godine. Iz braka sa Eminom, od koje se razveo 2018. godine, Mustafa ima dvojicu sinova Javuza i Jamana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading