Nakon SUĐENJA sa Karleušom zbog BATINA na Božić, Duško Tošić napustio Srbiju za Vaskrs: Otkriveno sa kime provodi ovaj HRIŠĆANSKI PRAZNIK! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.04.2022

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić pokazao je sa kime provodi današnji dan!

Nakon SUĐENJA sa Karleušom zbog BATINA na Božić, Duško Tošić napustio Srbiju za Vaskrs: Otkriveno sa kime provodi ovaj HRIŠĆANSKI PRAZNIK! (FOTO)

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša

Pre samo nekoliko dana bivši fudbaler Duško Tošić napustio je Srbiju uoči najradosnijeg hrišćanskog praznika, a svi su se pitali da kime će provesti Vaskrs. Tošić je doneo odluku da spakuje kofere i napusti Srbiju, te se uputio ka egzotičnoj destinaciji - Dubaiji. 

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Duško Tošić

 

na Instagram profilu Duško je pokazao i sa kime provodi ove dane, a sada je sasvim jasno o kome se radi. Sudeći po fotografijama koje je objavio na Instagramu, Dušku društvo prave njegove dve mezimice Atina i Nika Tošić. 

Republika

Foto: Instagram.com

Duško Tošić Instagram

 

Podsećamo, Duško i Jelena Karleuša našli su se u žiži skandala kada je na Božić isplivala informacija da je fudbaler navodno udario svoju suprugu za prazničnom trpezom. Iako se pisalo da su na korak do razvoda mnogi se pak nadaju da je poznati par uspeo da reši sve nesuglasice i da će praznik provesti u krugu porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading