PRVI VASKRS sa ćerkom Miom: Luna i Miljković pokazali kako provode praznik u NOVOM DOMU sa naslednicom, a evo ko je pobedio u KUCANJU JAJIMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.04.2022

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani pokazala je deo atmosfere iz novog porodičnog doma za Vaskrs.

PRVI VASKRS sa ćerkom Miom: Luna i Miljković pokazali kako provode praznik u NOVOM DOMU sa naslednicom, a evo ko je pobedio u KUCANJU JAJIMA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bračni par Luna Đogani i Marko Miljković pokazali su na Instagram profilu kako provode najradosniji praznik - Vaskrs. Luna i Marko nedavno su kupili novi dom na Bežanijskoj kosi, a sada su pokazali i kako će provesti današnji dan. 

 

 

Njihovu sreću upotpunila je ćerkica Mia Miljković, s kojom prvi put proslavljaju hrišćanski praznik. Luna je, pored svih poslovnih obaveza, uspela da stigne da ofarmba jaja, a mala Mija da ih sve od sreće i radosti razlupa.

 

 

Kako nalažu običaji, Luna, Marko i Mija su čim su ustali kucali jajima, a kako je Đoganijeva objavila na Instagramu i ove godine je Marko izabrao najjače jaje i pobedio. Mia je izgleda najviše uživala, a roditelji su joj dozvolili da im razbije sva jaja.

Republika

Foto: Instagram.com

Luna Đogani i Marko MIljković Instagram story

 

- Naravno, Marko Miljković je i ovaj je pobednik, a Beki je sve polupala - napisala je Luna uz video, čestitajući svima koji danas praznuju Vaskrs: Hristos vaskrese.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
blurujte bebino lice

24.04.2022 19:39

Zasto nije blurovano bebino lice?

Vlada

25.04.2022 08:54

Neka izadje Luna na tucanje.

Reper

25.04.2022 09:07

Moderni prosjaci online.