Poznata glumica završila u KESI ZA LEŠEVE, a njena priča ledi krv u žilama: "Zatvorili su rajsferšlus, čula sam kako se koraci udaljavaju.." (FOTO)

Autor:

Zabava

24.04.2022

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica ispričala je kako se osećala tokom snimanja jedne scene, kada ju je produkcija zaboravila u kesi za leševe!

Poznata glumica završila u KESI ZA LEŠEVE, a njena priča ledi krv u žilama: "Zatvorili su rajsferšlus, čula sam kako se koraci udaljavaju.." (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Poznata holivudska glumica Beti Gilpin svojevremeno ispričala je jeziv incident na snimanju kultne serije ,,Zakon i red". Naime, sve se desilo 2006. godine na setu, a Beti ne krije da joj je uloga u ovom projektu bila odskočna daska ne samo za nju, već i za mnoge glumce.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Beti Gilpin ispovest

 

U emisiji kod Džimija Falona, Beti je pokušala da dočara kako ju je produkcija koja je radila na setu zaboravila u kesi za tela, zatovrenu u mrtvozorničkom kombiju, te je objasnila kako se osećala u tim trenucima. 

 

 

- Igrala sam ženu koja je pronađena mrtva u buretu za naftu. Završila sam snimanje scene, i na samom kraju me stavljaju u kesu i zatvaraju je rajsferšlusom - ispričala je Beti.

- U kesi sam, čujem korake po šljunku kako se udaljavaju. Čula sam i kako je neko zatvorio vrata kombija. I onda, odjednom čujem - o, moj Bože! I neko trči prema meni. Otvaraju kesu i Sunce mi obasjava lice - ispričala je ona.

 

 

Beti je kazala da je shvatila da su je zaboravili u kesi, jer je bilo vreme ručka za produkciju, ali da nije htela da viče i doziva u pomoć jer joj je to bio prvi glumački posao.

- Nisam htela da izgleda kao da nešto zahtevam i ponašam se kao zvezda - našalila se ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Lila

24.04.2022 11:25

Kome je poznata?