Pesmu "Na Uskrs sam se rodila" znate svi, a TRAGEDIJA koja je obeležila pevačicin život ju je UNIŠTILA: Ispovest Vasilije Radojčić tera suze na oči, krila je BOL od svih!

Autor:

Zabava

24.04.2022

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vasilija Radojčić otpevala je mnoge hitove poput ,,Na Uskrs sam se rodila", a njen život je obeležila tragedija!

Pesmu "Na Uskrs sam se rodila" znate svi, a TRAGEDIJA koja je obeležila pevačicin život ju je UNIŠTILA: Ispovest Vasilije Radojčić tera suze na oči, krila je BOL od svih!

Foto: Youtube.com printscreen

Jedna od najpopularnijih pevačica svojevremeno bila je Vasilija Radojčić, koje se uvek setimo na najradosniji hrišćanski praznik - Vaskrs. Naime, Vasiliju je publika zavolela zbog njenih hitova poput ,,Na uskrs sam se rodila", ,,Dimitrijo, sine Mitre", ,,Veseli se kućni domaćine", ali i ,,Mito, bekrijo" i ostale mnoge numere koje je ova vanserijska pevačica otpevala. 

 

 

I dok joj je karijera išla uzlaznom putanjom, ređajući hit za hitom, koji se i danas pevaju na svim veseljima i tokom praznika, Vasilija je tokom jednom intervjua priznala da joj je na privatnom planu išlo baš teško, naročito nakog velike tragedije. Naime, njen suprug i velika ljubav je bio Milan Đorđević, dugo su bili u skladnom braku, a onda ih je smrt rastavila. 

 

 

Ono što ju je takođe pogodilo jeste i to kako su je tretirale kolege. Naime, Vasilija je bila jako razočarana zato što nije dobila estradnu penziju.

Povredile su me i kolege muzičari, estradnu penziju nisam dobila iako sam nekoliko puta podnosila zahtev. Kada je penzija izglasana, trebalo je da je prvi dobijemo Cune i ja. On je penziju dobio, mene su zaobišli iako važim za pevačicu koja ima najviše snimljenih pesama u fonoteci Radio Beograda. Snimila sam za RTV PGP 60 antologijskih pesama, obećali su da će mi objaviti trostruki album, a onda su desetak mojih pesama strpali u nekakav zajednički muzički projekat za koji još ne znam šta predstavlja – rekla je Vasilija davnih dana.

 

 

Umrla je u 76. godini. Kremirana je u Beogradu 2011. godine. Njen pepeo je posut po Vrtu sećanja koji je deo Novog groblja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading