Sara Jo želi NA EVROVIZIJU SA KONSTRAKTOM da joj pegla peškire: Umetnica joj ovako ODBRUSILA

Autor:

Zabava

24.04.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Jovanović izrazila je želju da ode u Torino sa našom predstavnicom na Evroviziji.

Sara Jo želi NA EVROVIZIJU SA KONSTRAKTOM da joj pegla peškire: Umetnica joj ovako ODBRUSILA

Foto: ATA Images, printscreen RTS

Sara Jovanović govorila je o svojoj koleginici Konstrakti, koja joj je bila glavni konkurent na ovogodišnoj Beoviziji, te je na kraju odnela pobedu.

Foto: printscreen/TVPink

Sara Jo pevačica

 - Konstrakta kada je pobedila, razapeli su je. Sačekala sam da prođe prvi haotičan momenat i srele smo se u šminkernici. Njenu pobedu vidim kao nešto mnogo više, kao priznanje njenom radu koji je izvanredan od prvog dana. Baš se retko sreće takva vrsta autentičnosti kakvu ona ima. Mnogo mi je drago što je oduvala ljude. Već sam pre takmičenja znala da je carica. Nakon “Prvog Glasa Srbije“ su me članovi benda “Zemlja gruva”, gde je Konstrakta, zvali da dođem na njihovu probu. Toliko su bili divni, puni podrške, lepih reči, a meni je u tom trenutku puno značilo, jer sam ih privatno slušala. Imala sam priliku u “Prvom Glasu Srbije“ da pevam njihovu pesmu i to neću nikad zaboraviti. Opet je sad nakon “Pesme za Evroviziju“, ispala carica, jer nismo samo tad proćaskale, već me je nakon dan-dva ponovo pozvala da vidi kako sam., kako sam to sve doživela jer nas je sačekao talas, gde su pokušali da naprave potpuni jaz između nas dve - rekla je Sara i dodala da bi volela da "zdravoj umetnici" dodaje peškire u Torinu.

Foto: ATA Images

Konstraktin nastup na Beoviziji

- Pitala bih je: "Anči, mogu sa tobom u Torino?" Da peglam peškire, da vidim da li je sve u redu, ako sam u nečemu dobra to je organizacija, ako treba pomoć - tu sam - rekla je Sara za Blic, a Konstrakta joj je odgovorila:

- Svakako bih volela da Sara Jo bude sa nama. Saru Jo znam već deset godina od “Prvog glasa Srbije”. Pratim njen radi i jako sam ponosna što je uspela da napravi tako dobru karijeru koju svi ovde treba da podržimo - istakla je Konstrakta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading