STOKO, U BOLNICI ĆEŠ ZAVRŠITI! Procurio snimak iz doma Marije Šerifović , majka Verica URLA na nju, pa joj OTELA iz ruke OPASNU SUPSTANCU! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.04.2022

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović posvađala se sa majkom Vericom Šerifović!

STOKO, U BOLNICI ĆEŠ ZAVRŠITI! Procurio snimak iz doma Marije Šerifović , majka Verica URLA na nju, pa joj OTELA iz ruke OPASNU SUPSTANCU! (FOTO)

Foto: ATA Images

Marija

Pevačica Marija Šerifović usnimila je burnu svađu sa rođenom majkom Vericom Šerifović. Sve je počelo zbog toga što je Marija htela da popije limenku energetskog pića, što joj je Verica izričito zabranila, nakon čega su ušle u žestoku raspravu. Tokom svađe, Verica je otela Mariji energetsko piće i bacila u kantu.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Šerifović Instagram

 

- Što mi ne daš da pijem to? - pitala je pevačica mamu, koja je počela da se dere.

- Tako! Je l ti jasno? - rekla je Verica, ne znajući da je Marija snima.

- Otela si mi uz usta. Šta je razlog? - bila je uporna Šerifovićka, a Verica se prodrala, zabrinuta za ćerkino zdravlje.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Verica Šerifović

 

- Ne smeš da piješ to ženo! Zato što izaziva srčane probleme! Je l ti jasno?! - Marija se tada najpre nasmejala, a kako je Verica nastavila da se dere, samo se povukla i smirila, ali majka je nastavila da se dere na nju i da je grdi.

- Stoko! Koliko puta ja to govorim, ali me ne slušaš! Ali bolje ja u ludnicu, nego ti u bolnicu. Alo! - urlala je Verica.

Na kraju, Marija je odlučila da ne nervira više majku, pa je otišla u sobu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading