Vladica iz "VARLJIVOG LETA" danas izgleda potpuno drugačije: Izrasla je u FATALNU PLAVUŠU, nije se ostvarila kao majka, a onda je NESTALA sa lica zemlje! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.04.2022

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna glumica dobila je svoju ličnu kartu ulogom u filmu ,,Varljivo leto", potom je izrasla u fatalnu plavušu, koja je tek tako nestala

Vladica iz "VARLJIVOG LETA" danas izgleda potpuno drugačije: Izrasla je u FATALNU PLAVUŠU, nije se ostvarila kao majka, a onda je NESTALA sa lica zemlje! (FOTO)

Foto: Youtube.com

Popularna glumica Ivana Mihić pojavila na glumačkoj sceni još kao devojčurak, a prva uloga joj je data već 1986. godine, što je za nju predstavilo i prekretnicu u njenoj karijeri. Uloga koja ju je vinula u sam vrh glumačke postave za nju je kao ,,lična karta". 

 

 

Mihićevu su smatrali za jednu od najlepših mladih glumica, a nema sumnje da su za njom uzdisali svi muškarci sa Balkana. Ivana, kako je odrastala tako je dobijala sve zahtevnije i zahtevnije uloge, a zbog šarmantnog izgleda i zavodoljivog stasa, uglavom je igrala zavodnice i fatalne žene. 

 

 

Ivana se u jednom trenutku samo povukla sa televizije, potpuno je iščezla i posvetila se životu o kom je oduvek maštala. Naime, lepa glumica je nedaleko od Beograda pronašla mir u kući koju su njeni roditelji sazidali pre njenog rođenja. 

 

 

Iako je već zagazila u petu deceniju, Ivana ima figuru na kojoj bi joj pozavidele mnogo mlađe devojke. Glumica Ivana Mihić nije udata i nema decu. Kako je reč o umerenoj i skromnoj osobi koju ne prate skandali, o njenom privatnom životu se ne zna puno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading