Nikolija ŠOKIRALA priznanjem: Ne znam da li ću se IKADA UDATI za Relju!

Autor: Melina GVERO

Zabava

20.04.2022

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija otkrila kada će svadba sa Reljom.

Nikolija ŠOKIRALA priznanjem: Ne znam da li ću se IKADA UDATI za Relju!

Foto: Instagram.com

Nikoliju Jovanović retko viđamo na javnoj sceni u poslednje vreme, a pevačica je, između ostalog, za to okrivila Relju Popovića. Osim toga, Nikolija je sve iznenadila odgovorom da ne zna da li će se udati za partnera.

- Ne bih znala da odgovorim na to pitanje. Ne znam da li ću se ikada udati za Relju iako živimo zajedno i imamo dvoje dece. Sledeće pitanje - bila je oštra Nikolija, pa otkrila da zbog Relje često ne može da dođe do izražaja na sceni, ali i u životu:

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Nikolija o Relji

- Znaš da ja biram kad ću da izbacim pesmu, tako da će premijera nove pesme sačekati pravi trenutak, bitno je da imamo dobre goste večeras. Iskrena da budem, čekam i da dođem na red od Relje. U svemu u životu, pa i u pesmama. On sad ima premijere dve pesme, sačekaću da izbaci on, pa će doći red i na mene.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Nikolija o neostvarenim željama

Nakon toga Nikolija je progovorila o neostvarenim željama, te istakla da se uvek bori sama za svoje želje i da ne očekuje da joj neko u tome pomaže.

- Pa sigurno da ima nekih želja, ali mogu da kažem da, kad su moje želje u pitanju, ja sam svaku svoju želju ostvarila i uvek su mi želje ostvarive. Nisam tip koji previše mašta, ali imam nekih želja, nije to ništa nemoguće - rekla je Jovanovićeva.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading