Nata JAVNO pozvala Rastu na DEJT! Ana Nikolić na APARATIMA!

Autor: Melina GVERO

Zabava

20.04.2022

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac udarila na Anu Nikolić, pozvala javno Rastu na dejt.

Nata JAVNO pozvala Rastu na DEJT! Ana Nikolić na APARATIMA!

Foto: ST/D. KADIĆ, E-Stock

Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta

Pop zvezda Nataša Bekvalac uključila se video-snimkom u emisiju Ognjena Amidžića, čiji je gost bio reper Stefan Đurić Rasta. Novosađanka je sve prisutne šokirala kada je javno pozvala na dejt repera.

Republika

Foto: republika.rs

Nataša Bekvalac pozvala Rastu na dejt

Naime, Rasta je gostovao prvi put nakon skidanja nanogice, koju je nosio osam meseci, a bio je prilično iznenađen kada je na ekranu ugledao Natašu.

- Imam dva pitanja za Stefana - prvo pitanje je kada će da me izvede na, recimo, kafu ili čašu vina, da popijemo, kao dva slobodna čoveka? Recimo, na Vračaru... A drugo, kada će da otpočne muzičku turneju ,na kojoj ću ja, naravno, da budem specijalna gošća - pitala je Nataša, a Rasta nije mogao da sakrije osmeh.

Republika

Foto: ATA Images

 

 

Rasta: U zatvoru sam postao najveći fan "Zadruge"

Reper je kod Amidžića priznao da je u zatvoru zavoleo rijaliti "Zadruga", te da je postao zavisan od njega.

- Tokom boravka u zatvoru gledao sam "Zadrugu". Odlučio sam da to uvedem kao dnevnu rutinu, znao sam, bukvalno, svaki detalj dešavanja tamo. Nikad to ranije nisam gledao, sad naravno i ne stižem, ali ne bi verovao da sam jedan period bio najveći fan "Zadruge" - ispričao je Rasta.

- Najjača je! Uskoro, radujem se tome! A turneju planiram od oktobra, stvarno se radujem, vodim Natašu - priznao je on.

Republika

Foto: ATA Images

Rasta o Nataši Bekvalac

Podsećanja radi, Nataša i Rasta objavili su u julu prošle godine duetsku pesmu "Iz daleka", kada su počele glasine da među njima ima nešto više od puke kolegijalnosti i prijateljstva. Spekulisalo se čak i o tome da je Nataša u zategnutom odnosu s Rastinom bivšom ženom Anom Nikolić zbog priča da su u šemi, što je više puta demantovala.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading