Melina na rođendanu BEZ Harisa! Otkrila kako je u novom domu: U kvadratima nije sreća! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.04.2022

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Melina Džinović se na rođendanu Željka Joksimovića pojavila bez Harisa.

Melina na rođendanu BEZ Harisa! Otkrila kako je u novom domu: U kvadratima nije sreća! (VIDEO)

Foto: Republika

Supruga pevača Harisa Džinovića i dizajnerka Melina Džinović stigla je na rođendan Željka Joksimovića i to bez Harisa, koji radi, ali će kako Melina kaže ubrzo stići. Melina je otkrila i šta je poželela Željku, kao i kakav je život u novom domu.

- Željko je zaista jedan od prvih prijatelja naše kuće, tako da možete samo da zamislite šta sam mu sve poželela, sve najbolje - rekla je Melina, pa dodala šta mu je poklonila:

Republika

Foto: Republika

Melina Džinović na rođendanu Željka Joksimovića

- Vi ste naivni, najleše je u malim kesicama. Nije koverta, Bože sačuvaj, intimnim prijateljima nikada ne poklanjam kovertu.

Republika

Foto: Republika

Melina Džinović o novom domu

Kako su se nedavno Haris i ona uselili u novi dom, o kom se naširoko pričalo, a ona nam je otkrila kakav je život u novoj kući:

- U kvadratima nije ni sreća ni suština života, tako da meni bilo u stanu, bivšoj kući ili sadašnjoj, pa opet da se vratim u stan svejedno - iskrena je bila Melina.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading