POPOVIĆU ISTIČE UGOVOR U "GRANDU": Evo ko preuzima njegov POSAO, a gde SAŠA ODLAZI NAKON SVEGA! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.04.2022

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Saši Popoviću ističe ugovor u "Grandu"!

POPOVIĆU ISTIČE UGOVOR U "GRANDU": Evo ko preuzima njegov POSAO, a gde SAŠA ODLAZI NAKON SVEGA! (FOTO)

Foto: ATA Images

Saša Popović

Nakon što se ova sezona "Zvezde Granda" završi, Saši Popoviću ističe ugovor koji je potpisao sa "Grand produkcijom". Ako donese konačnu odluku prekinuće se saradnja i on više neće biti nadležan sa ovo takmičenje.

Aleksandar Milić Mili bi dobio i novo zaduženje, pa bi tako preuzeo audicije za novu sezonu takmičenja koje će uskoro početi da se održavaju po većim gradovima širom Srbije i regiona, piše Kurir

Ukoliko Saša ne produži ugovor sa "Grandom", Popovićev plan je da veći deo godine provodi na moru u Hrvatskoj, tačnije Opatiji, gde već duže vreme ima nekretninu. On će se tamo u društvu svoje supruge Suzane odmarati i uživati u penzionerskim danima, dok će u Beograd dolaziti samo kad ima važne obaveze, koje ne bi smeo da propusti.

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandar Milić Mili

 

- "Zvezde Granda" ne bi bile to što jesu da nema Saše, koji je celog sebe uložio u taj projekat. Zato i ne čudi što je ovaj format godinama jedan od najgledanijih. Ipak, i sam Saša je na početku poslednje sezone najavio da uskoro planira da se povuče iz javnosti i medija i da uživa u životu. Mnogi to tada nisu ozbiljno shvatili, jer je on to više godina govorio, ali sada, kad mu ističe ugovor, plaše se da će se odlučiti na ovaj korak, što je za mnoge nezamislivo - priča izvor Kurira.

Popović je potvrdio da mu ističe ugovor.

- Meni ističe ugovor, ali nisam rekao da hoću da napustim žiri. Ako svi ostanu u žiriju, ostaću i ja, naravno. U Opatiju ću ići, ali ne planiram da idem nigde - poručio je Saša.

Foto: ST/D. KADIĆ

Saša Popović i Suzana Jovanović

 

Podsetimo, i sam Popović je na početku aktuelne sezone u septembru ove godine u izjavi medijima potvrdio da ozbiljno razmišlja da se povuče iz medija i da svakako više neće ići po audicijama, kao što je to do sada bio slučaj.

- U aprilu punim 68 godina, u penziji sam, šta ću ja više u tim godinama da idem po audicijama. Ostaću u firmi, sve ću organizovati, ali iza kamera, ne moram više da vodim emisiju. Prijaće mi malo da se malo sklonim sa naslovnih strana. Šta to meni treba više, odoh ja da se odmaram i sunčam, da još ovo malo života provedem van medija - rekao je tada Saša.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading