TRAGEDIJA u domu Saše Popovića koja ga je ZAVILA U CRNO u mladosti: Njegov najveći oslonac je imao udes, posle mučne borbe UMRO JE U BOLNICI!

Autor:

Zabava

30.03.2022

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Saše Popovića poginuo je u saobraćajnoj nesreći kad je on imao 24 godine!

TRAGEDIJA u domu Saše Popovića koja ga je ZAVILA U CRNO u mladosti: Njegov najveći oslonac je imao udes, posle mučne borbe UMRO JE U BOLNICI!

Foto: printscreen/TVPRVA

Saša Popović estradni mogul jako retko govori o svom privatnom životu, a posebno o bolnim detaljima i teškim temama, međutim jednom prilikom je progovorio o porodčnoj tragediji koja ga je zadesila u mladosti i koja ga je u mnogome uticala na njegov život:

– Odrastao sam u jednoj dobroj, normalnoj i zdravoj svešteničkoj porodici i od malih nogu imao sam sve što sam poželeo. Tokom zlatnih godina Lepe Brene i “Slatkog greha” odlično smo zarađivali, ali pare koje sam uštedeo uložio sam u banku pokojne Dafine Milanović i kao većina štediša – ostao bez svog kapitala. U mom slučaju, čuvena izreka mogla bi da glasi: “Imati, pa nemati, pa opet imati” jer sam sa Brenom i Bobom Živojinovićem nekoliko godina nakon toga osnovao “Grand produkciju” – izjavio je Popović i nastavio:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/ Zvezde Granda

Saša Popović

 

– Imao sam 24 godine kada je tata 1978. poginuo u saobraćajnoj nesreći. Na auto-putu, ispred isključenja za Rumu, na njegov automobil naleteo je ‘mercedes’ zagrebačke registracije. Kada me je majka probudila i saopštila mi šta se desilo, bio sam kao hipnotisan. - istakao je pa dodao:

Posle mučne borbe za život, umro je u bolnici. Ni danas ne znam da li je vozač koji ga je usmrtio završio u zatvoru – rekao je Saša i dodao koliko ga je to iskustvo promenilo.

– Izgubiti roditelja je veoma teško iskustvo. Dok je bio živ, sećam se da me je uvek nerviralo sve što je moj otac izgovarao. Posle njegove smrti, kad god bih donosio neku važnu odluku, razmišljao sam kako bi se on postavio u toj situaciji – ispričao je Popović, piše Espreso,

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading