Ljupka Stević na aparatima! Pevačicin bivši ovako leči srce, general Simić UHVAĆEN U AKCIJI! (FOTO)

Autor: Dušan Lukić

Zabava

18.04.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragiša Simić ponovo šara, Republika.rs došla u posed intrigantnih fotografija.

Ljupka Stević na aparatima! Pevačicin bivši ovako leči srce, general Simić UHVAĆEN U AKCIJI! (FOTO)

Foto: E-stock, E-stock/Č.VUKOJIČIĆ

- Prvo je bilo neobično što čovek njegovih godina sedi s dve za njega devojčice, a zatim je i njihovo slobodnije ponašanje privlačilo pažnju u odnosu na ostale goste koji su tu mirno sedeli i ćaskali. Jedna devojka mu se sve vreme unoslila u facu i glasno smejala, dok je druga pored njih sedela i delovalo je čak i kao da se smara pored njih dvoje. U zanosu smeha, stariji gospodin je u jednom momentu refleksno, delovalo je u šali ili strasti, lupio šamar devojci s kojom se sve vreme tu na svoj način zabavljao, a onda su usledili obostrani zagrljaji i još više smeha, dok druga devojka ni na to uopšte nije reagovala, već je kuckala po telefonu - priča izvor Republike koji je Simića uslikao u kafiću s devojkama, te dodaje:

- On je celo veče zasmejavao devojke, a kad je trebalo da se plati račun, ta kojoj je bio posebno interesantan, pomagala mu je da pročita ceh jer nije video lepo sitne cifre. Posle su svi zajedno otišli iz kafića.

Pozvali smo pukovnika da bismo ga pitali za komentar, a on nam je rekao da se šalio i sa ćerkom i sa njenom drugaricom.

- Sedeli smo na piću moja ćerka, njena drugarica i ja. Ne znam kako je sve izgledalo sa strane, ali ja znam šta je istina. Nepotrebno je dizati prašinu oko ovoga. Moji ne vole da se provlače kroz medije - rekao je kratko Simić za naš list.

Foto: Republika

Ljupka Stević, jedan od automobila koji je slupala

Ljupka mu zbog klinki polupala dva automobila

Pevačica Ljupka Stević, koja je sa Simićem provela deceniju, ostavila ga je kada je saznala da je vara s mlađim devojkama od nje, ali mu je prethodno polupala dva automobila na parkingu i izbušila gume. Snimak na kom se vidi kako Ljupka razbija automobile čvrstim predmetima osvanuo je tada na društvenim mrežama jer su stanari s okolnih zgrada snimali sve sa prozora. Ona je rekla da se na taj način osvetila bivšem, a u policiji je govorila da ne zna šta se desilo s kolima i ko je napravio štetu. Ljupka je posle skandala pokazala i da su joj ruke u zavojima jer se tokom lupanja automobila povredila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading