Goca Lazarević u korak sa vremenom: Pevačica postaje JUTJUBERKA, otkriva sve o sebi: Mogu da budem MIŠ ili da budem TRANSPARENTNA

Autor:

Zabava

17.04.2022

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Lazrević pokrenula je novi biznis, a tiče se Jutjuba.

Goca Lazarević u korak sa vremenom: Pevačica postaje JUTJUBERKA, otkriva sve o sebi: Mogu da budem MIŠ ili da budem TRANSPARENTNA

Foto: Instagram.com

Goca Lazarević rešila je da postane jutjuberka. Pevačica je objasnila zašto se odlučila na ovakav korak.

Foto: youtube.com/RTS Zabava - Zvanični kanal

Goca Lazarević pevačica

Pošto sam krenula nekom novom muzičkom linijom, još jednom  u stvari, koja se zove akustik muzika. Snimam sa akustičnim bendom, nas četvoro. Snimamo kako moje, tako neke pesme iz regiona, ali i sveta. Posebno iz Meksika, Kube, Španije, Portugalije, Rusije. Kako je sada sve to novo i nova su vremena, nove potrebe da se sve više reklamira zato sam i došla na ideju da otvorim Jutjub kanal. Neću snimati stvari koje su vezane samo za muziku, več i sa mojim privatnim stvarima jer to publiku izgleda interesuje - rekla je pevačica za Telegraf.rs.

Foto: e-stock/M.RODIĆ

Goca Lazarević folkerka postaje jutjuberka

- Hteli ili ne, vrlo postepeno i polako ogoljavamo svoj život, iako bežimo do toga. Mogu da budem miš da ne živim ili da budem transparentna. Ne volim to da radim, ali biće i kuvanja - dodala je Goca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading