Slađa priznala sve o RAZVODU sa Đanijem, pa ŠOKIRALA izjavom: Ne smeta mi što plaća PROSTITUTKE! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.04.2022

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Trajković otkrila je sve o Radiši Trajkoviću Đaniju i odnosu sa elitnim prostitutkama!

Slađa priznala sve o RAZVODU sa Đanijem, pa ŠOKIRALA izjavom: Ne smeta mi što plaća PROSTITUTKE! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Radiša Đani i Slađa Trajković

Pevač Radiša Trajković Đani uhvaćen je kako se ljubi sa atraktivnom crnkom, nakon čega su isplivali detalji koji su šokirali javnost. Naime, slike atraktivne crnke našle su se u katalogu kojim navodno raspolaže pevačica Dušica Grabović, njegova žena Slađa Trajković tvrdi da se neće razvesti:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Slađa Trajković

 

Đani voli žene, šta ja sad da radim, šta ja imam sa tim. Ne smeta mi što ga povezuju sa prostitucijom, bolje da plaća žene nego muškarce. Jel lepa ta devojka? Ako je lepa nije strašno, oprošteno mu je – rekla je Slađa za Svet, a na komenar da to ni jedna žena ne bi rekla, dodala je:

 

 

Pa, muž me dobro plaća dobro da ga hvalim. To je bilo ranije, tad nisam imala ništa protiv a sad neka proba da me prevari pa će da vidi šta će da bude.

Inače, i ranije se pisalo o prisnosti pevača sa ovom devojkom, a u javnosti su viđene i njihove zajedničke slike još iz 2016. godine, a Đani je već apelovao da prostituciju treba legalizovati.

Republika

Foto: instagram.com

Slađa i Đani Trajković

 

– Ja nemam ništa protiv, to podržavam, devojke se bore za parče hleba. Imaš ljudi kojima treba s*ks, a nemaju ženu, svako radi za sebe, ja to iskreno podržavam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading