Kija Kockar šalje poruke Milanu Miloševiću: Voditelj otkrio šta mu je pevačica poslala, OVOME se ni on nije nadao! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

16.04.2022

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Milan Milošević za portal Republika.rs otkrio je šta mu je Kija Kockar poslala.

Kija Kockar šalje poruke Milanu Miloševiću: Voditelj otkrio šta mu je pevačica poslala, OVOME se ni on nije nadao! (FOTO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Voditelj Milan Milošević za portal Republika.rs otkrio je mnoge detalje o njegovom životu koje javnost nije znala. Naime, Milan je nedavno proslavio rođendan, a za naš portal je otkrio da li se njegova mama oseća dobro. 

Podsetimo, Milanu je bila želja da mu mama prisustvuje rođendanskom slavlju, ali to nije moglo da se ostvari zbog njenog zdravstvenog stanja. 

Republika

Foto: Republika

Milan Milošević

 

- Onako, nije baš dobro - govori Milan za Republika.rs. 

Potom smo upitali Milana da li mu se javila pevačica Kija Kockar, sa kojom je naprasno prekinuo kontakt. On nam se poverio da mu je čestitala rođendan, pa nas je zanimalo šta mu je napisala. 

Republika

Foto: Republika

Milan Milošević rođendan

 

- Čestitala mi je rođendan, moram da priznam. Napisala mi je ,,Srećan rođendan, Milane". Mi pričamo, čestitamo jedno drugom, ali ne pričamo više - izjavio je Milošević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading