Stoja se ZAKUCALA u ZID! Pevačica zbog MUŽA umalo NASTRADALA, URNISALA auto!

Autor:

Zabava

15.04.2022

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stoja slupala auto zbog muža.

Stoja se ZAKUCALA u ZID! Pevačica zbog MUŽA umalo NASTRADALA, URNISALA auto!

Foto: ATA Images

Stoja

Pevačica Stojanka Novaković Stoja poznata je kao neko ko je izuzetno borben i tako je oduvek kroz život išla hrabro, takva je i u emotivnim odnosima, pa je ispičala da je još tokom zabavljanja sa svojim suprugom Igorom Jovanovićem imala situaciju kraćeg raskida, a ona je našla način da se što pre pomire.

Republika

Foto: ATA Images

Stoja o potezu iz mladosti

- Moj muž i ja smo se na početku veze zakačili, kao, završavamo priču. Ode on čovek, niti me je zvao da pita kako sam, ni šta sam, a ja tek položila za auto. Odem ja sa drugom na piće, vraćamo se, bila sam trezna, ja ne pijem, i razmišljam kako da napravim scenu da on bude džentlmen, a ja jadna u tom trenutku i da se nekako pomirimo - ispričala je Stoja pa otkrila da je mogla da nastrada zbog svog postupka:

Republika

Foto: ATA Images

Stoja o mužu

- Novim autom sam tada udarila u zid, bam! Pozovem ga i kažem: 'Upomoć'! E onda je on došao. Ja sam dosta originalna i luda, ja kada nešto hoću, a neću da molim, ja ću uraditi nešto nenormalno da bi došlo do toga da se vidimo, a kada smo oči u oči, lako je to - ispričala je pevačica za Pink.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading