Teška ŽIVOTNA sudbina Izvorinke Milošević koja tera suze na oči! Suprug joj je PREMINUO, dete je IZGUBILA u šestom mesecu trudnoće, a za SINA se KRVNIČKI borila!

Autor:

Zabava

15.04.2022

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvorinka Milošević nikada tragediju koja joj se dogodila nije prebolela.

Teška ŽIVOTNA sudbina Izvorinke Milošević koja tera suze na oči! Suprug joj je PREMINUO, dete je IZGUBILA u šestom mesecu trudnoće, a za SINA se KRVNIČKI borila!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica vlaške muzike Izvornika Milošević doživela je tešku životnu sudbinu.

Naime, krajem sedamdesetih godina zaljubila se u Mišu Blama kog je upoznala na probi Velikog narodnog orkestra. Prišla mu je napitanje uz pitanje: ''Pijete li nekad kafu?'', a tek posle treće kafe joj se osmehnuo i tada počinje njihova ljubavna priča.

 

 

U njihovoj priči je zanimljiva činjenica da je Izvorinka ta koja je zaprosila Mišu, a njihov brak je trajao 17 godina. Imali su probleme u početku da se ostvare u ulozi roditelja, suprug ju je iskreno bodrio. Prvo dete je izgubila u šestom mesecu trudnoće, dok je drugu takođe rizičnu trudnoću provela je ležeći u "Višegradskoj", kako bi na svet donela zdravu bebu, sina Davida.

Republika

Foto: ATA Images

Izvorinka Milošević izgubila je sina

Na društvenim mrežama se pojavila porodična fotografija Izvorinke sa suprugom Mišom i sinom Davidom.

 

 

Mišo Blam preminuo je nekoliko godina nakon njihovog razvoda, zbog teške bolesti, a Izvorinka se više nikad nije udavala, a smrt supruga nikada nije prebolela.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading