SAZNAJEMO Anastasija DOVODI GUDELJA U KUĆU, mama Ceca ga upoznaje za Vaskrs! Ovo su SLEDEĆI KORACI u odnosu fudbalera i pevačice!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

14.04.2022

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ceca bi volela da što pre upozna Nemanju, čula je sve najbolje o njemu jer joj se Anastasija uvek poverava, pa je pitala i šta misli o tome da se za praznik svi okupe", kaže izvor za Republiku.

SAZNAJEMO Anastasija DOVODI GUDELJA U KUĆU, mama Ceca ga upoznaje za Vaskrs! Ovo su SLEDEĆI KORACI u odnosu fudbalera i pevačice!

Foto: Starsportphoto

Anastasija Ražnatović Nemanja Gudelj

Pevačica Anastasija Ražnatović (23) već mesec dana je u vezi je s fudbalerom Sevilje Nemanjom Gudeljem (30), kog planira da upozna s celom porodicom Ražnatović na Vaskrs! Kako Republika saznaje, otkako su uplovili u emotivnu vezu, Nemanja i Anastasija nisu krili da su zajedno, ali su pustili da se za sve spontano sazna, o čemu najviše svedoče društvene mreže i snimci koje dele na društvenim mrežama.

Foto: ATA Images

Nemanja Gudelj fudbaler u vezi sa Anastasijom Ražnatović

Kako Gudelj već ima previše obaveza zbog posla, Anastasija i on su se dogovorili da je praznik idealna prilika da naprave pauzu i vreme provedu sa Cecom, bratom Veljkom i ostatkom njene porodice.

- Anastasija i Nemanja se ne odvajaju otkako su se upoznali, a za njihovu vezu su znali samo porodica i najbliži prijatelji. Svi u njegovoj porodici su se obradovali kad su čuli da je s Cecinom ćerkom, već su je upoznali, bila je kod njega nekoliko puta, ali on zbog fudbala nije mogao da ode kod njenih. Pričali su pre nekoliko dana da bi se organizovali oko toga šta će za praznike, pa je i on rekao da je isto razmišljao kao Anastasija i da je najpametnije da za Vaskrs svi budu zajedno - priča nam izvor i otkriva da se Ceca raduje upoznavaju s obzirom na to da sportista prilikom posete Beograda nije imao vremena da ode u vilu u Ljutice Bogdana:

Foto: printscreen/TVPink

Anastasija je mesec dana u vezi sa Nemanjom Gudeljom

- Ceca dosad nije imala prilike da upozna Gudelju. Nemanja je bio dva puta u Srbiji zbog Anastasije u prethodnih nekoliko nedelja, ali nije imao vremena da poseti Ražnatoviće. Kako su razdvojeni zbog njegovog angažmana u Sevilji, žele da svaki sat zajedničkog vremena iskoriste da budu sami. Ceca bi volela da što pre upozna Nemanju, čula je sve najbolje o njemu jer joj se Anastasija uvek poverava, pa je pitala i šta misli o tome da se za praznik svi okupe.

Anastasija i Nemanja su samo mesec dana zajedno, ali već imaju planove za budućnost.

Foto: Starsportphoto

Nemanja Gudelj fudbaler dolazi za praznik kod Ražnatovića

- Iako im je veza na početku, imaju brojne planove za naredni period. U planu je zajedničko putovanje, a Anastasija se s njegovom sestrom Vanjom non-stop čuje, super se slažu. Anastasija je trenutno kod Nemanje u Španiji, tako da svaki trenutak koriste da uživaju nasamo i s prijateljima, pa svakodnevno obilaze restorane i razna VIP mesta - priča izvor.

Foto: ST/D.KADIĆ

Sanja Vučić bila je u vezi sa Nemanjom Gudeljom

Krio vezu s uragankom

Anastasija i Nemanja su u vezi oko mesec dana, a isto toliko je prošlo od kada je Gudelj raskinuo sa Sanjom Vučić, članicom grupe Hjurikejn. Sanja i Nemanja bili su u vezi oko šest meseci, a navodno su raskinuli zbog razdvojenosti usled poslovnih obaveza. Sanja se nedavno oglasila, pa je prokomentarisala da je ostala u super odnosima sa sportistom.

- Znam zbog čega me zovete i otvoreno ću reći da nema potrebe da budem ljuta ili razočarana jer smo Nemanja i ja prijatelji. Volimo se, poznajem mu celu porodicu. U poslednje vreme se ne čujemo previše jer imao oboje mnogo obaveza, ali budite sigurni da nema zle krvi među nama - rekla je Sanja za medije.

Nemanja na listi najplaćenijih fudbalera

Nemanja Gudelj je jedan od naših najuspešnijih fudbalera i trenutno igra za špansku Sevilju, a i na spisku je Dragana Stojkovića Piksija za reprezentaciju Srbije. Anastasijin dečko nalazi se u vrhu liste najplaćenijih srpskih fudbalera. Njegova godišnja plata u Sevilji je 5.650.000 evra. Inače, reprezentativac obožava tetoviranje, te je istetoviran po celom telu. Poslednju tetovažu je uradio baš u Sevilji, gde trenutno igra za istoimeni klub - tri krsta na leđima.

Jedna od prvih tetovaža koju je uradio još u Holandiji bio je portret oca proslavljenog fudbalera Nebojše Gudelja i ona za njega ima posebno značenje.

Foto: printscreen youtube

Nebojša Gudelj Nemanjin otac, fudbalska legenda

Ko je otac Nemanje Gudelja?

Ono što je manje poznato ljudima koji ne prate sport jeste da je Nemanjin otac Nebojša Gudelj fudbalska legenda. Naime, Nebojša je karijeru započeo u Bosni, odakle je došao u Partizan, čije boje je branio pune tri godine. Nebojša je tokom fudbalske karijere branio još i boje španskih klubova Logronjesa i Leganesa. Devet godina proveo je u Holandiji, gde je branio boje Brede, za koju je odigrao čak 300 utakmica. Karijeru je završio 2006, u Sparti. Nemanjin tata je i nakon završene karijere ostao u fudbalu i trenutno je tehnički direktor u kineskom klubu Hubei Istar.

Anastasija postaje vegan zbog dečka

Nemanja Gudelj nikad nije krio da je veganstvo deo njegove svakodnevice već godinama a kako saznajemo njegov život dopao se Anastasiji. 

- Gudelj i te kako vodi računa o ishani, a deluje da je i te kako te navike preneo i na Cecinu naslednicu. Skoro je priznala da i sama planira da postane vegan uz dragog, a njemu se ta ideja dopala.

Foto: Foto> PR TIM VELJKA RAŽNATOVIĆA

Veljko Ražnatović Anastasijin brat

Tasa prvo rekla Veljku za vezu, pa on saopštio Ceci

Kako naš izvor blizak porodIci Ražnatović tvrdi, Anastasija je novosti o ljubavi s fudbalerom prvo otkrila bratu Veljku, koji joj je pru`io maksimalnu podr{ku:

- Anastasija se oko nove ljubavi nije prvo poverila mami Ceci, već bratu Veljku, s kojim je veoma bliska. On se oduševio sestrinim izborom, fudbalera zna već godinama i imaju sjajan odnos. Veljko je rekao Ceci o Tasinoj novoj romansi, a i folk zvezda je podr`ala naslednicu jer vidi da je srećna i nasmejana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Lola

15.04.2022 17:06

Nije Hjurikejn nego Harikejn. Ne bas naglaseno A, ali slicno je.