Folker PRIZNAO da mu je Dušica NUDILA KOMBINACIJU I MASAŽU U RIJALITIJU, pa izneo ŠOK detalje o pevačici koju drma AFERA PROSTITUCIJA: "Tražila je telefone od pevača"

Autor: Vladan Mišić

Zabava

14.04.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Što se Dušice tiče, ne bi me iznenadilo da je u tom fazonu u kom je sada spominju", ističe Miki za Republika.rs.

Folker PRIZNAO da mu je Dušica NUDILA KOMBINACIJU I MASAŽU U RIJALITIJU, pa izneo ŠOK detalje o pevačici koju drma AFERA PROSTITUCIJA: "Tražila je telefone od pevača"

Foto: ATA Images, e-stock/ D. MILUTINOVIĆ

 Miki Mećava govorio je o koleginici Dušici Grabović koja je ovih dana aktuelna zbog povezivanja sa elitnom prostitucijom. Folk pevač je učestvovao sa Dušicom u rijalitiju "Farma" pre nekoliko godina, te se prisetio kako je doživeo pevačicu tada, spomenuvši da mu je Dušica ponudila da budu intimni pred kamerama.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Dušica Grabović tražila intimu od Mikija Mećave

- Dušica je tada bila željna slave. Napravila je presedan, prvo veče je imala se*s sa Filipom Đukićem. Tad je i loše izgledala, čini mi se. Sve je radila na silu, šlihtarski je bila nastrojena, cilj joj je bio da privuče pažnju na sebe. Čak je i meni zarad rijalitija nudila kombinaciju, dolazila u moj krevet, tražila da je masiram, ali ne mislim na onu masažu kad se čovek ukoči nego zna se na šta je mislila... Startovala je mnoge muškarce, a inače su je svi odbijali. Ona bi bila i sa muškim i sa ženskim u rijalitiju, devojka koja nema obraz, đon umesto ubraza ima. Svašta bi uradila zarad nečega, ona je bila super, mada je niko nije konstatovao - započeo je Miki za Republika.rs, koji se slaže sa svojom nekadašnjom rijaliti-cimerkom Jelenom Golubović, koja je za naš portal nedavno rekla kako je Dušica pred muzičarima u rijaltiiju sedela poluraširenih nogu.

Foto: printscreen tv pink reality

Dušica Grabović vrcka i tverkuje na Farmi pre 5 godina

 - Jelena je u pravu. Dušica je svašta radila na "Farmi" što se tiče golotinje i širenja nogu i pred muzičarima, pa joj se kao slučajno vide gaće, a stalno je bila u provokativnim stajlinzima. Što se nje tiče, ne bi me iznenadilo da je ona u tom fazonu u kom je sada spominju.

- Ipak, ne želim ja da donosim sud, ali znam kakvu mi je kombinaciju nudila u rijalitiju, da je masiram, znate na kakvu masažu mislim.. - još jednom je Miki pojasnio, a ispričao je i kako je Dušica smatrala da je važna osoba u svetu muzike, te je postala menadžer, što je pevača iznenadilo.

Foto: ATA Images

Miki Mećeva žestoko opleo po Dušici Grabović

- Što se tiče njenih vokalnih sposobnosti, to je zaista diskutabilno. Sećam se jedne godine kad smo snimali novogodišnji program na "Pinku", odjednom Dušica glumi baju i postaje menadžer. Traži telefone pevača, valjda hoće da im nabaci tezge, da, to je bilo u pitanju. Bila je u fazonu "Ja sam bitna". Sad sam premotao film, i moj broj telefona je tražila, dao sam joj - kaže Mećava.

Grabovićeva godinama unazad živi u Australiji, ali je povremeno dolazila u Srbiju, uglavnom zbog rijaliti programa u kojima je učestvovala. Mikiju je sumnjiv način na koji je pevačica dobila papire za boravak u Australiji.

Foto: ATA Images

Dušica Grabović dobila je papire za boravak u Austraiji

Inače, znate zašto još misli da je bitna? Otišla je tamo u Australiju da bi dobila papire, a ko zna na koji način ih je dobila - zaključio je Mećava za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading