Jelena Golubović otvoreno o PROSTITUCIJI, pa POTKAČILA Dušicu Grabović: Delovala mi je kao TRANSVESTIT, pred muzičarima je sedela POLURAŠIRENIH NOGU

Autor: Vladan Mišić

Zabava

06.04.2022

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović, prokomentarisala je aktuelnu temu elitne prostitucije, koja drma Srbiju

Jelena Golubović otvoreno o PROSTITUCIJI, pa POTKAČILA Dušicu Grabović: Delovala mi je kao TRANSVESTIT, pred muzičarima je sedela POLURAŠIRENIH NOGU

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, ATA Images

Bivša rijaliti učesnica, rediteljka i licencirani medijator Republike Srbije, Jelena Golubović, dala je svoj sud o temi koja je razdrmala našu zemlju, a u pitanju je elitna prostitucija. Na početku razgovora, Golubovićevu smo pitali da prokomentariše svoju cimerku iz rijalitija, Dušicu Grabović, za koju se sumnja da je podvodila devojke i uzimala debeli procenat, kako je Republika pisala

Jelena je opisala kako je doživela Dušicu dok je boravila sa njom u rijalitijima "Farma" i "Parovi".

Foto: E-stock

Jelena Golubović je ranije bila u rijalitijima

- Kad si četiri meseca u rijalitiju i ostanu četiri nedelje svi misle da mogu da budu pobednici, a tako je mislila i ona. ali se sećam kad su dolazili muzičari, ona je sedela poluraširenih nogu da joj gledaju ribicu. Dušica je meni delovala kao da je transvestit, kad god sam je videla bez šminke, sa grubim licem. Inače, gde ona peva, šta peva, nisam skroz ispratila, Ja ne mogu da cenim nekoga ko nema svoju profesiju i ko vrti dve rečenice u krug, poput Dušice. Moji prijatelji su hiperintelignetni, a sa ljudima iz rijalitija se ne družim, sa njima boravim jer moram u tom trenutku - rekla nam je Jelena na početku razgovora.

Foto: ATA Images

Za Dušicu Grabović se priča da podvodi devojke

Rediteljka je potom prokomentarisala snimak koji se pojavio u javnosti, na kome Dušica navodno ugovara posao sa momkom koji traži devojke za žurku.

- Šta je ona, glumica, pa je vežbala dramski tekst? - upitala nas je Jelena.

Jelena dosta čita, pa je upućena u temu prostitucije i intimnih odnosa. 

Smatram da prostituciju treba legalizovati jer bi tako prostitutke bile sigurnije. Na svaka tri meseca će imati zdravstvene preglede, kao što je na Zapadu, a samim tim će i klijenti biti bezbedniji. Prezervativ gotovo da samo štiti ženu, a muškarca ne u potpunosti. Radi se o tome da se ženske tekućine slivaju, a prezervativ ne ide i preko testisa. Naime, ženske tekućine slivaju se na muškarčev završetak penisa i testisa, a ne postoji prezervativ koji sve to obuhvata. Fali takav izum - ko prvi napravi odelce za penis i testise biće revolucionar - objasnila je Jelena, koja je govorila i o muškarcima koji se bave najstarijim zanatom.

Foto: E-stock

Jelena Golubović rediteljka i medijatorka Republike Srbije

- Isto tako bih legalizovala mušku prostituciju. I muškarci koji su žigola napravila bih da budu registrovani isto kao što bi trebalo žene da se registruju. Prosto bi žene bile sigurnije zato što u slučaju nečega imale bi kome da se obrate. Da ne bi došlo do nasilja, prosto bih preporučila da ispred vrata bude telohranitelj i kad su ženske i muške prostitutke u pitanju.

I mislim da bih se legalizovanom prostitucijom i muškom i zenskom smanjio broj silovatelja i u tom slucaju bi zarađivala i država i same prostitutke. Naime, svakako je prostitucija nelegalan posao i kada ih policija uhvati, prostitutke ne rade po dan dva, tri, država, makro i ku*ve su na gubitku. U svakom slucaju svi ljudi bi bili zašticeniji, a po mom mišljenju i deca - smatra medijatorka.

Foto: www.profimedia.rs

Prostitucija - ilustracija

Golubovićeva je za naš portal još jednom apelovala na državu da se što pre legalizuje prostitucija, te je istakla koga više ceni.

- Smatram da je se*s jako bitan za mentalno zdravlje kao i ljubav, ali ako je duga apstinencija zbog zdravlja svakako treba zvati ku*vu ili žigola. Inače, svakako više cenim prostitutke ispod plavog mosta nego one što puštaju muževe da se švalerišu a posle dođu kući i ženama daju novac koje su bile same i čekale ih - kaže Jelena.

Foto: youtube printscreen/RED TV

Jelena Golubović

Jelena od decembra prošle godine uči psihoanalizu po Frojdu, te je između ostalog, zbog toga razvila ovakve stavove.

- Evo ja učim psihoanalizu i po Frojdu, gde piše da se se*som leči sve. Najveće frustracije se na taj način leče - rekla je Jelena i zaključila:

 - Ako je sve legalizovano, niko ne treba da se trese da li će neki poziv da bude namesten ili neće - zaključila je Golubovićeva za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading