Dušica Grabović PODVODILA devojke! Pevačica RASKRINKANA, bila deo organizovane PROSTITUCIJE, uzimala DEBEO PROCENAT!

Autor: D. Lukić - A. Ivanović

Zabava

04.04.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dušica Grabović umešana u slučaj organizovane prostitucije zajedno sa Duškom Banjcem.

Dušica Grabović PODVODILA devojke! Pevačica RASKRINKANA, bila deo organizovane PROSTITUCIJE, uzimala DEBEO PROCENAT!

Foto: ATA Images

Otkako je Republika prva pisala o velikoj akciji policije u kojoj je uhapšeno 29 osoba u Beogradu koje se sumnjiče da imaju veze s elitnom prostitucijom ne prestaju da isplivavaju novi detalji i imena, a kako saznajemo iz MUP, u organizovanje susreta s bogatom klijentelom umešana je i Dušica Grabović

Republika

Foto: ATA Images

Dušica Grabović podvodila devojke

Naime, pored makroa Duška Banjca, koji je podvodio devojke zajedno s Nikolom Anđelićem, neke od prostitutki koje su uhvaćene na delu otkrile su u policiji da im je i Dušica nabacivala klijente.

- Uzimala je 30-40 posto od ukupne dogovorene sume, koja se obično kretala oko 1.000 evra - rekla je jedna od devojaka prilikom saslušanja u MUP.

Republika

Foto: ATA Images

 

 

Dušica: Samo radim svoj posao

Ovim povodom stupili smo u kontakt i s Grabovićkom, koja tvrdi da samo radi svoj posao.

- Videla sam da ceo Beograd bruji o ljudima koji su uhapšeni. Radim svoj posao otkako sam na estradi i pevanje je moje jedino zanimanje. Ne družim se s rijaliti-učesnicama, pa zato ne znam koja devojka me prepoznala. Čitala sam samo informativno koje devojke su pale. Imam ugovorene nastupe, vraćam se uskoro za Ameriku, nema me nigde po klubovima, ne krećem se po gradu i ne zna šta se dešava. Nikad nisam imala drugarice koje su rijaliti-učesnice. Možda sam se našla na fotografijama u njihovom društvu ako sam se zatekla na nečijem rođendanu. Nisam bliska s njima, tako da me te priče ne zanimaju. Bila sam milion puta i u društvu Kije Kockar, pa ne verujem da je ona iz ove priče. Ne potresaju me nikakva povezivanja s makroima - rekla je Grabovićka za naš list.

S obzirom na to da je Grabovićka učestvovala u rijalitiju, sumnja se da je tamo vrbovala devojke, a koje je kasnije podvodila.

- Devojka koja je uhvaćena u akciji policije je posle kraćeg odbijanja da progovori, na kraju, sve ispričala o makroima. Pored imena koja su prva isplivala, pojavila su se i nova, pa se tada saznalo i za Dušicu Grabović. Devojka koja je saslušavana gledala je fotografije osumnjičenih za organizovanje prostitucije, pa je na jednoj prepoznala Dušicu. Rekla je da je ona uzimala dobar procenat od toga. Njoj je išlo 30 ili 40 posto zarade, a to nije mala suma - priča naš dobro obavešten izvor iz MUP.

Republika

Foto: ATA Images

 

 

Jedan političar je mislio da sam i ja takva

U jeku afere o prostituciji i pominjanja voditeljki koje se bave najstarijim zanatom Jovana Jeremić za naš list otkriva da je i sama ispaštala zbog koleginica kojima profesija služi samo kao paravan.

- Ne treba da se priča samo o rijaliti-prostituciji već i o prostituciji u javnim zanimanjima. Kad pričamo o voditeljkama koje se bave prostitucijom i kojima je ovaj posao samo paravan, želim da se podvuče jasna crta između voditeljki i novinara koje su uložile svoje zdravlje, trud i rad da bi bile to što su danas i ovih drugih. Ne treba sve da se stavljamo u isti koš i ja sam dosta propatila zbog tih stvari. Muškarci kada vide da je jedna voditeljka lakog morala i da ne bira način da napreduje misle da su sve takve. Apsolutno se zalažem da se javno otkriju sve te prikrivene i latentne prostitutke - kaže nam Jovana i dodaje:

- Ja nosim krst zbog svog jakog moralnog kodeksa, koji ističem u svakoj emisiji. Na početku karijere sam imala negativnih iskustava jer sam odbijala neke muškarce, jedan političar mi je poslao poruku: "Dobra ti je ta haljina, mislim da se lako skida." Ne želim da ikad više doživim takvu neprijatnost jer prave novinarke nisu žene koje se lako skidaju, već žene koje lako postavljaju pitanja! Želim da se razdvoji žito od kukolja. Podržavam hapšenje i navijam da bude još više akcija razotkrivanja elitne prostitucije. Tim ženama su javna zanimanja samo maska za ono čime se one bave

Devojka je objasnila do detalja kako je radila za pevačicu, pa je otkrila da je ona imala devojke koje rade za nju, a koje nisu javne ličnosti.

- Retko su se viđali uživo, Grabovićka je često na putu i van zemlje, pa je samo tražila da joj se prebacuju pare posle obavljenog posla. Dušica je najviše radila sa starletama, mnoge su rijaliti-zvezde, ali ima i dosta onih koje i nisu poznate javnosti. One su poslove ugovarale za manje cene, ali su same pristajale na to. Od njih je Dušica uzimala oko 20 posto od zarade - zaključuje naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Dmb1401

04.04.2022 19:34

Legalizujte prostituciju

Ficker

04.04.2022 19:56

Gde da napravim uplatu ?