Jovana Jeremić ZAPREPASTILA transformacijom! Voditeljka napravila HAOS novim izgledom, a onda ŠOKIRALA izjavom! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.04.2022

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić šokirala transformacijom.

Jovana Jeremić ZAPREPASTILA transformacijom! Voditeljka napravila HAOS novim izgledom, a onda ŠOKIRALA izjavom! (FOTO)

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić iz dana u dan iznenađuje i oduševljava svoju publiku koja je svakog vikenda verno prati. Ona je ovog puta šokirala promenom svog imidža.

Republika

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić promenila imidž

Naime, ona je objavila fotografiju na kojoj više nije plavuša već ima roze kosu. Ipak, radi se samo o efektu, ali s obzirom na to koliko joj dobro stoji mogla bi da razmisli o ovoj promeni.

Ona je potom zaintrigirala mnoge, naročito muški pol porukom da je talentovana za transformacije.

- Ne treba mi druga žena kad 365 dana u godini imam različitu u tebi -  Rečenica koja se odnosi na moj talenat za transformaciju, ali i partnerske odnose. Od malena sam volela da eksperimentišem sa svojim fizičkim izgledom. Svakog dana kao klinka sam bila različita, mama mi je tu bila velika podrška. Imala sam svoju šnajderku Bisu koja je šila sve moje kreacije - od indijanke, princeze Bel, Male sirene, do kostima doktorke, advokatice, policajke, direktorke i dame. To je ostalo i dan danas. Eksperimentisem sa fizičkim izgledom i stilom, kao i frizurom, ali jedna stvar je kod mene samo nepromenljiva - moja duša - napisala je voditeljka.

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading